UTA Arad a suferit cea de-a treia înfrângere consecutivă în Liga I. Arădenii au cedat și în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, gazdele de la Sepsi reuşind să se impună cu 3-0. Eşecul la scor de neprezentare din etapa a 14-a l-a supărat pe antrenorul arădean Laszlo Balint, care şi-a criticat elevii pentru lipsa de atitudine din acest joc.

“Le-am şi spus băieţilor, dacă o să continuăm în halul ăsta… n-am văzut un licăr de pasiune în ochii multor jucători, ceea ce pentru mine este dureros. Efectiv, este dureros să văd jucători că se plimbă pe teren. Nu pot accepta treaba asta. Prea multe nu sunt de spus după un asemenea scor. Pentru mine, este un mare semn de întrebare, pentru că, în momentul în care, cel puţin în prima repriză, exemplul de atitudine este dat de un copil precum Isac, atunci există într-adevăr o mare problemă pe care trebuie să o rezolvăm repede. Este clar că, cel puţin după aspectul primei reprize, nu meritam nimic din acest joc. În repriza a doua am avut momente bune, dar noi am ratat trei ocazii singuri cu portarul, iar adversarul ne-a dat trei goluri. Cumva, şi aici s-a făcut diferenţa”, a spus antrenorul arădenilor.

După înfrângerea de la Sepsi, UTA se află pe locul 9 al clasamentului, cu 17 puncte în cont. Pe 21 decembrie, în ultima etapă din acest an, arădenii vor primi acasă replica formaţiei Astra.

foto: Agerpres