Lider autoritar în seria a 7-a a Ligii a III-a, CSM Reșița a confirmat așteptările și în duelul cu Viitorul Șimian. Disputat pe stadionul Municipal din Severin, meciul din etapa a 11-a a fost practic un antrenament fără public pentru rossonerii reșițeni. CSM Reșița a condus încă din minutul 3, grație golului reușit de Nicușor Fota. Nelipsit de pe lista marcatorilor, Mediop Ndiaye a majorat diferența în minutul 27, stabilind și scorul pauzei: 2-0 pentru Reșița. În partea a doua a întâlnirii, rossonerii au mai semnat patru goluri, reușite de Marian Drăghiceanu (min. 52), Amir Jorza (min. 65) și același Mediop, care și-a trecut în cont dubla și apoi hattrick-ul. Atacantul senegalez a  marcat în minutul 83 (penalty) și a închis tabela în minutul 86. Viitorul Șimian s-a consolat cu golul de onoare marcat de Alexandre Song în minutul 62. S-a terminat 6-1 pentru CSM Reșița, după un joc apreciat ca foarte bun de președintele rossonerilor, Cristian Bobar.

„În primul rând, merită felicitări jucătorii, Dan Alexa și întreg staff-ul. Așa cum am spus tot timpul, avem un obiectiv care nu este ușor de îndeplinit, drumul este lung și e bine că jucătorii capătă încredere. Ceea ce am văzut până acum este un parcurs normal, știam că echipa va trebui să crească de la meci la meci. Gândiți-vă că am adus un întreg lot, peste 18 jucători au venit în vară. Le trebuia un pic de timp, un lucru normal pe care oamenii din domeniul sportului îl înțeleg foarte bine. Avem un obiectiv clar, este un pic ciudat că nu te poți bucura până nu ești promovat, cu acest sistem de la Liga a III-a. Oricâte meciuri ai câștiga, tot timpul te gândești la acele două baraje, care sunt foarte importante și nu vor fi ușoare pentru noi. Tocmai de aceea trebuie să facem o pregătire foarte bună și în iarnă, să mai întărim două-trei posturi deficitare și să fim pregătiți 100% de baraje”, a spus Cristian Bobar.

CSM Reșița: Micu – Rimovecz, Avram, B[rboianu, Cioinac, Fota, Vasluian, Jorza, Dr[ghiceanu, Mediop, Aboubacar. Rezerve: Zimmermann, Ciubotsru, Sima, Stăiculescu, Matiș, Velcotă, Breșneni, Cristodulo, Cristea. Antrenor Dan Alexa

După 11 etape, CSM Reșița conduce în clasamentul seriei a 7-a cu 31 de puncte. În runda următoare, pe 13 noiembrie, rossonerii vor primi în Valea Domanului replica Jiului Petroșani.

foto: Zoli Bagosi