La doar trei zile după sărbătoarea pascală,  fotbalistele echipei ACS Banat Girls vor avea avea parte de un nou examen dificil în campionat. Pe terenul din Lupac, fetele din Banat vor primi replica formaţiei bucureştene AFC Fair Play, actualul lider al grupei playout. Antrenorul bănăţencelor, Daniel Amariei, crede în forţa de joc a echipei sale:

„Noi trebuie neapărat să batem, ne dorim victorii la meciurile de acasă şi continuăm să sperăm. Chiar dacă diferenţa de puncte este mare şi mulţi ne văd deja retrogradaţi, noi continuăm să sperăm şi să jucăm până în ultimul minut al acestui campionat. Am mai întâlnit acum două etape un lider de playout, echipa Carmen Bucureşti, şi aţi văzut că nu prea au existat pe teren. Când fetele mele se mobilizează şi îşi doresc din tot sufletul, e greu să ne bată orice adversar. Aşa simt eu. Mă bucur că întâlnim încă o dată liderul, sunt convins că va fi o nouă etapă în care noi schimbăm liderul din playout şi cred că o să se termine această serie de victorii pe linie a echipei Fair Play. Este o echipă tânără, ambiţioasă, doar că şi noi ne dăm seama că acest meci este poate ultimul tren spre a rămâne în Liga 1”, a declarat antrenorul Daniel Amariei.

Partida ACS Banat Girls – AFC Fair Play, joc care contează pentru ultima etapă din turul fazei playout, se va disputa miercuri, de la ora 11.00, pe arena din Lupac. Înaintea acestui meci, AFC Fair Play conduce în grupa playout cu 18 puncte, în timp ce fetele din Banat se află pe poziţia a 5-a, cu 10 puncte în cont.