Suporterii echipei de fotbal CSM Reşiţa îşi demonstrează din nou ataşamentul pentru roşu şi negru! În sezonul trecut, fanii au sprijinit clubul cumpărând carduri de fidelitate şi bilete virtuale, deşi nu au avut acces pe stadion. Acum, situaţia s-a schimbat: microbiştii vor putea asista la meciuri, iar cei mai loiali dintre ei se vor mândri cu abonamente personalizate. Iniţiativa a aparţinut suporterilor, iar clubul a venit în întâmpinarea acestei solicitări. Cu detalii, liderul Guardiei Ultra, Marcel Guşcă:

„Aşteptăm cu nerăbdare începerea campionatului, ne bucurăm că se va putea intra pe stadion. Noile reguli spun că 50% din capacitatea stadionului poate fi ocupată, iar suporterii se vor putea bucura de fotbal. Am solicitat clubului emiterea de abonamente, pentru că noi, galeria, ştim că au fost foarte mulţi suporteri care şi-au dorit aceste abonamente. Suporterii au cumpărat carduri de fidelitate şi în perioada de pandemie, când accesul nu era permis pe stadion, pentru că au vrut să ajute clubul. De această dată au cerut abonamente, iar clubul a început demersurile pentru eliberarea acestora. Şi noi, galeria, dăm o mână de ajutor clubului în acest sens, ajutorul constând în întocmirea de liste şi împărţirea abonamentelor. Cine doreşte un abonament poate trimite un mail pe adresa clubului (fcs.resita@yahoo.com), prin care îşi rezervă abonamentul. Este puţin mai complicat, deoarece, pentru prima dată, vrem să imprimăm pe aceste carduri numele doritorului. Folosim un nou slogan, în speţă „şi eu sunt CSM”, pentru acest sezon şi pentru aceste abonamente.  Acesta este motivul pentru care am ţinut ca fiecare abonament să aibă imprimat numele suporterului. Aşadar, se trimite un mai la club cu numele şi prenumele, iar în circa 10 zile este gata abonamentul. Cine nu se descurcă cu rezervarea, mă poate contacta pe mine, fie pe reţelele de socializare, fie telefonic. Eu întocmesc liste şi le înaintez clubului, acesta face abonamentele, iar eu mă voi ocupa de înmânarea lor. Din câte ştiu, sunt cam 100 de doritori deocamdată. Noi sperăm să cumpărăm undeva la 250 de abonamente. Sunt două tipuri de abonament, unul pentru tur, de 60 de lei, iar celălalt pentru tot sezonul, de 110 lei. La mine, doar o singură persoană şi-a dorit un abonament cu 60 de lei, ceilalţi au vrut abonamente pentru tot campionatul”, a declarat Marcel Guşcă, liderul Guardiei Ultra.

Campania de rezervare a abonamentelor pentru viitorul campionat va mai continua timp de încă două săptămâni, a mai precizat şeful galeriei reşiţene.