Victorie mare obținută miercuri, 7 octombrie de către fotbalistele de la ACS Banat Girls  Reșița, în deplasarea de la Selena Constanța, din Liga I.

Echipa din Banat s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Adelina Ion, chiar în minutul 5 al meciului.

”Sunt trei puncte obținute datorită dăruirii și determinării arătate pe toată perioada celor 90 de minute de joc”, a declarat la final antrenorul de la ACS Banat Girls Reșița, Daniel Amariei:

„După o deplasare extrem de lungă, fetele au intrat foarte motivate în teren și și-au dorit foarte mult această victorie. Am simțit că puteau obține toate cele trei puncte, au jucat foarte bine și nu au dat nicio șansă echipei adverse. Echipa din Constanța a terminat meciul fără niciun șut pe poartă. Mă mulțumește foarte mult jocul echipei, cu foarte multe faze de poartă, o bună posesie și o circulație foarte bună a mingii. Am reușit să facem un joc așa cum trebuie, ca o echipă de fotbal. La câte ocazii am avut scorul trebuia să fie altul. Am avut multe ocazii, am lovit și bara și doar intervențiile bune ale portarului advers au făcut că scorul să rămână doar 1-0 în favoarea noastră. Le felicit pe fete și dedicăm victoria colegei noastre, Andreea Dumitru, care se recuperează după o accidentare destul de serioasă. Ne concentrăm foarte mult pe meciul de duminică, de acasă, când vom întâlni campioana”, a declarat Daniel Amariei, antrenorul echipei ACS Banat Girls Reșița.

Joi, 8 octombrie fotbalistele reșițene vor fi testate pentru Covid -19, aceasta înaintea jocului programat duminică,11 octombrie, de la ora 11.00,  în Valea Domanului cu liderul Universitatea Cluj.

sursa foto: ACS Banat Girls Reșița