[AUDIO] 12.000 de români vor susține naționala în meciul contra Spaniei

Naţionala de fotbal antrenată de Cosmin Contra va fi susţinută de peste 12.000 de suporteri români la meciul cu reprezentativa Spaniei, luni seara, de la ora 21:45, pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020, potrivit site-ului FRF.

Numărul de 12.000 de suporteri români a fost menţionat la şedinţa tehnică a partidei Spania – România, luni dimineaţa, precizează sursa amintită.

”Astfel, vor fi peste 12.000 de fani români, depăşindu-se astfel numeric toate prezenţele noastre pe un stadion din deplasare la o partidă din preliminariile pentru Mondial sau Euro, din 2014 până azi!”, subliniază FRF.

România a ratat calificarea directă din preliminariile EURO 2020, dar mai are o şansă din barajul Ligii Naţiunilor, urmând să îşi afle prima adversară la tragerea la sorţi care va avea loc vineri, la Nyon.

Meciul este unul fără miză” afirmă selecționerul Cosmin Contra:

Despre confruntarea cu Spania a vorbit și jucătorul Nicușor Stanciu:

Numărul echipelor calificate la Euro a ajuns la 17 (Anglia, Cehia, Ucraina, Portugalia, Germania, Olanda, Spania, Suedia, Croatia, Austria, Polonia, Franta, Turcia, Belgia, Rusia, Italia si Finlanda).

sursa foto: Agerpres.ro