Arbitrul român Sebastian Colţescu a fost suspendat din activitate până la finalul sezonului, după incidentul de la meciul PSG – Istanbul Basaksehir. Comisia de Disciplină, Etică şi Control a UEFA a judecat cazul şi a considerat că arbitrul român a avut un comportament nepotrivit atunci când a identificat un jucător în funcţie de culoarea pielii.

UEFA a anunţat că Sebastian Colțescu, rezerva lui Ovidiu Haţegan la partida menţionată, a fost suspendat din activitate până pe 30 iunie pentru conduită nepotrivită. De asemenea, el ar trebui să urmeze un program educațional. Asistentul Octavian Şovre s-a ales doar cu un avertisment. Deși nu a specificat iniţial dacă Sebastian Colţescu poate activa totuşi în campionatul intern, forul european a revenit și a precizat că decizia interzicerii de a arbitra pentru Colțescu se aplică doar în competiţiile UEFA.

În ceea ce-l priveşte pe secundul turcilor, Pierre Webo, acesta a fost găsit vinovat pentru comportament nesportiv, astfel că va fi suspendat la următorul joc din cupele europene la care va participa, indiferent când va fi acesta.