Echipa de fotbal CSM Reşiţa a câştigat şi cel de-al doilea amical din perioada de iarnă. Elevii lui Alin Minteuan au fost astăzi oaspeţii formaţiei de Liga a 3-a CSM Deva, de care au dispus cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Robert Mihaly şi Alex Sălcianu. De remarcat că foarte tânărul Robert Mihaly e un junior născut în 2005 şi format în pepiniera din Valea Domanului! Ieri, formaţia reşiţeană a dat startul jocurilor amicale cu un test pe teren propriu contra echipei ASU Politehnica Timişoara, pe care a învins-o în Valea Domanului cu scorul de 3-1. Rosso-nerii vor avea liber la sfârşitul săptămânii, urmând ca pregătirea să se reia luni.

„Vor fi două zile libere, apoi vom reîncepe activitatea cu un cantonament la Reşiţa. Ne vom pregăti în continuare pentru alte două jocuri amicale, ca să putem aborda campionatul în maximă viteză. Mi-aş mai dori încă unul sau doi jucători, dar vedem în continuare ce va fi. Încă doi jucători ar fi foarte bine dacă ar mai veni”, a declarat antrenorul Alin Minteuan.

Următorul amical al rosso-nerilor este programat în data de 6 februarie, când  CSM Reşiţa va evolua la Severin în compania formaţiei FCU Craiova 1948, actualul lider al Ligii a 2-a.

foto: facebook CSM Reşiţa