Selectie U14 Valea Domanului AJF Caras-Severin

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin organizează în aceste zile o selecţie la nivelul tinerilor jucători sub 14 ani. Prima acţiune a avut loc joi, 9 iulie, după amiază pe stadionul sintetic din Valea Domanului. Din cei aproximativ 100 de copii din judeţ, împărţiţi în mai multe echipe, vor fi aleşi 18 pentru a face parte din selecţionata U14. Au asistat la meciurile tinerilor fotbalişti, președintele AJF Caraş-Severin, Viorel Lolea, președintele Comisiei de copii și juniori, Marian Meșinschi, alţi membri ai Comitetului Executiv al AJF și antrenori.

Formarea unei selecţionate U14 este un proiect al AJF Caraş-Severin împreună cu Consiliul Judeţean. Vineri dimineaţă, de la ora 9, vor continua selecţiile după care va fi stabilit lotul.

Tinerii fotbaliști provin de la cluburile CSM Școlar Reșița, Muncitorul Reșița, Gloria Reșița, CSS Caransebeș, FC Caransebeș, Metalul Bocșa, Viitorul Anina, Lupac, Dunărea Moldova Nouă, Metalul Oțelu Roșu, Zăvoi, Oravița, Slatina Timiș, Bozovici, Măureni.

Jucătorii care vor fi selecţionaţi urmează să participe la trei stagii de pregătire în acest an şi la trei turnee, dintre care două internaţionale- unul în Grecia şi unul în Serbia.

Trei antrenori se vor ocupa de pregătirea selecţionatei U14: Ion Bica de la CSS Caransebeş, Ioan Badea de la Viitorul Anina şi Constantin Tismănar de la Dunărea Moldova Nouă.

(Adina Niţă)

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.