Tehnicianul Adrian Falub este noul antrenor principal al divizionarei secunde CSM Reşiţa. El îl înlocuieşte pe Alin Minteuan, care a demisionat după o serie de evouţii şi rezultate modeste înregistrate de formaţia reşiţeană în debutul sezonului de primăvară. Până la sosirea lui Falub, interimatul a fost asigurat de secundul Călin Cheregi. Acordul dintre CSM Reşiţa şi Adrian Falub a fost confirmat pe pagina de facebook a grupării din Valea Domanului:

“Bun-venit, Adi Falub! Clubul nostru a ajuns la un acord cu antrenorul  Adi Falub (49 ani),având ca obiectiv menţinerea în Liga a-2-a. Adi Falub a mai antrenat echipe precum Universitatea Cluj – 3 mandate, Sportul Studenţesc, Unirea Alba-Iulia, ASA Târgu-Mureş , Concordia Chiajna  sau UTA Arad. De asemenea, a obţinut şi patru promovări. Din acestea, trei promovări au fost din Liga 2 în Liga 1 şi una din Liga a-3-a în Liga a-2-a. Cele trei promovări în Liga 1 au fost realizate cu formaţiile  ASA Târgu-Mureş – 2 promovări ,respectiv cu Universitatea Cluj. Cu formaţia Unirea Alba-Iulia a reuşit o promovare în Liga a-2a.  Adi Falub are în palmares şi o finală în Cupa României, disputată împotriva celor de la Steaua Bucureşti. Adi va colabora cu Marius Suller şi cu Călin Cheregi. Îţi dorim mult succes!” este mesajul postat astăzi pe pagina de socializare a clubului.

Primul meci al CSM-ului cu Adrian Falub pe bancă va fi sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 11:00. Pe propriul teren, rosso-nerii vor debuta în play-out împotriva Petrolului Ploiești.