ACS Poli Timişoara a învins campioana Sloveniei într-un meci amical

ACS Poli Timisoara in cantonament in Slovacia

ACS Poli Timişoara a debutat cu o victorie în stagiul de pregătire pe care îl efectuează în Slovenia. Luni seara, 22 iunie, elevii lui Dan Alexa au câştigat cu 2-1, meciul cu FK Koper, care în sezonul trecut a câştigat Cupa Sloveniei şi va juca în Europa League. Slovenii au fost cei care au punctat primii, dar printr-un timişorean. Daniel Popescu a trimis, din greşeală, în propria poartă. Pentru ACS Poli au înscris Popovici şi Doman. Dan Alexa a foslosit toţi jucătorii.

Poli a început cu Pap, Belu, Scutaru, Cânu, D. Popescu, Bărbuț, Javi Hernandez, Trandu, Boldea, Fernando Llorente, Popovici. După pauză: Sascha Kirschstein (testat, ex-Aue), Melinte, Bocșan, Petre, Neagu, Tomislav Juric (ex-Brașov), Ov. Popescu, Artean, Poparadu, Doman, Rok Sirk (test, ex-Maribor).

Următoarea partidă de pregătire va fi miercuri, 24 iunie, de la ora 19, cu NK Zavrc, tot din prima ligă slovenă. Marţi, 23 iunie, fotbaliştii timişoreni au programate două antrenamente în cantonamentul de la Radenci (Slovenia).

sursa foto: acspoli.ro

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles