ACS Banat Girls Reșița a promovat în Liga a II-a de fotbal feminin!

Pentru formația din Banat s-a încheiat un sezon în care nu a pierdut niciun punct, iar ACS Banat Girls Reșița a sărbătorit  promovarea în Liga a II-a. Fetele și-au îndeplinit obiectivul propus la început de campionat. În ultimul meci, reșițencele au câștigat pe teren propriu cu Venus Maramureş Baia Mare, cu un scor clar de 5-0. Au marcat: Denisa Burdan, Manuela Jula, Marinela Hasna, Diana Nemțuc și Daria Zglimbea.

Căpitanul echipei, Florina Buha a ținut să mulțumească tuturor celor care au fost aproape de formație și tuturor celor care au contribuit la acest succes:

”Acest sezon a fost minunat. Toate ne-am mobilizat și am făcut la fiecare etapă un joc frumos și mă bucur că am reușit să promovăm. Ne bucurăm împreună de această reușită, alături de toți cei dragi. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și domnilor antrenori.”

La final de campionat antrenorul Daniel Amariei nu putea decât să aprecieze munca elevelor sale:

„Emoțiile au fost mari. Mă bucur pentru ce-am creat aici, o echipă adevărată, o familie. Sunt foarte mândru de fete. Au demonstrat și astăzi că merită locul I. Au făcut un meci foarte mare în fața acestor oameni minunați, care chiar au știut să aprecieze fiecare fază frumoasă de joc. Felicit fetele, este doar meritul lor! Sperăm că și anul viitor vom face o figură la fel de frumoasă și cu siguranță ACS Banat Girls va merge înainte tot cu performanțe notabile.”

Fotbalistele de la ACS Banat Girls au fost răsplătite cu un frumos trofeu, înmânat de Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

”Vreau să felicit această frumoasă familie de la ACS Banat Girls Reșița. Anul acesta a fost un an foarte bun pentru acest club sportiv și fac o treabă minunată. Sperăm să nu se oprească aici. Este un proiect al Asociației Județene de Fotbal, coordonat de secretarul general al forului, Daniel Surdu. Sperăm ca anul viitor, pe vremea aceasta, să ne bucurăm de o promovare în prima Ligă, chiar merită din plin această echipă frumoasă.”

 Daniel Surdu, președintele ACS Banat Girls Reșița a ținut, de asemenea, să le felicite pe nou promovatele în Liga a II-a de fotbal:

”Suntem foarte fericiți că am reușit să terminăm acest sezon fără nici măcar o înfrângere sau un egal. Am încheiat cu maxim de puncte. Fetele sunt cele mai fericite și noi suntem în asentimentul lor. Vă mulțumesc tuturor care ați fost alături de noi în acest parcurs al acestei echipe minunate și vă așteptăm pe toți să urmăriți fotbalul feminin.”

ACS Banat Girls Reșița promovează în liga secundă a fotbalului feminin românesc cu maximum de puncte, 30, şi un golaveraj aproape perfect.

Este o încununare a muncii întregii echipe de fotbal feminin Banat Girls Reșița, a celor doi antrenori Cosmin Șușman și Daniel Amariei.

Felicitări tuturor și succes în viitorul sezon competițional!

sursa foto:Banat Girls Reșița

Cristina Corocan