Abonaţii de la Universitatea Craiova vor avea drept de vot pentru viitorul președinte al clubului

Abonaţii clubului de fotbal Universitatea Craiova vor putea vota viitorul preşedinte al grupării, pentru un mandat de doi ani, a anunţat, clubul pe pagina sa de Facebook.

”Abonează-te pentru noul sezon competiţional şi îţi vei putea exercita dreptul de a vota, în perioada 14 martie 2022 – 27 martie 2022, viitorul preşedinte al clubului nostru, cel care va conduce destinul Universităţii Craiova pentru următorii doi ani. Ne dorim ca acest nou pas în ascensiunea clubului să îl facem împreună. Pentru că Ştiinţa este echipa oraşului, a comunităţii, în special a tuturor suporterilor şi nu doar a unei singure persoane, în votul exprimat stă viitorul echipei tale de suflet”, se arată în comunicat.

Primul mandat va avea o perioadă de doi ani, în timp ce viitoarele mandate vor fi pentru o perioadă de patru ani. Abonaţii vor putea vota atât fizic, în Craiova, cât şi online, prin intermediul unei platforme dedicate special. Clubul va face precizări în perioada următoare în legătură cu procedurile de candidatură şi votare, precum şi cu obiectivele propuse pentru primul mandat.

Vineri 11 iunie, clubul Universitatea Craiova lansează abonamentele pentru sezonul competiţional 2021-2022. Abonaţii din sezonul trecut îşi vor putea prelungi în mod gratuit abonamentele, fiind necesară plata unei taxe de producere şi procesare a cardului în valoare de 10 lei, notează Agerpres.

Clubul nu precizează care va fi soarta actualului preşedinte al clubului, Sorin Cârţu.

sursa foto: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.