A venit și prima victorie din campionat pentru CSM Reșița!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
CSM Școlar Reșița a obținut, în sfârșit, prima victorie din această ediție de campionat.  Rosso-nerii au reușit să-și bucure suporterii cu reușita din etapa a IV-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a. Elevii lui Octavian Benga au trecut cu 3-1, de cei de la CS Hunedoara. Scorul final al partidei a fost stabilit chiar de la pauză. Ene a înscris în minutele 5 și 8, iar în minutul 11 a punctat Taciuc. Pentru oaspeți a înscris golul de onoare Tecsi. CSM Reșița a mai avut ocazii mari de gol în repriza secundă prin Săulescu, Bactăr și Curtuiuș.
La finalul meciului Octavian Benga a făcut aprecieri despre victorie:
„Mă bucură faptul că a venit și prima victorie din acest campionatchiar în fața propriilor suporteri, care ne-au susținut încă din etapa trecută. Doar împreună și cu o atmosferă bună, propice fotbalului, pot apărea rezultatele. Ne bucurăm că s-a întors galeria alături de noi și sperăm ca și ceilalți să vină alături de noi. În săptămâna aceasta ne-am simțit puțin singuri, atât eu, cât și echipa. Vreau să-mi felicit echipa și staff-ul pentru că au dat dovadă de caracter. Le-am cerut acest lucru pentru a nu se simți stânjeniți sau dați la o parte, să fie luptători și să aibă încredere. Am încercat să iau toată presiunea care era asupra lor din primele etape și anumite lucruri care au dăunat echipei, fotbalului...Numărul de puncte nu este cel meritat de noi, ratăm foarte mult. Scorul de 3-1 de la această partidă este unul ”mincinos” și am fi meritat să înscriem mult mai multe goluri”, a spus principalul din Valea Domanului, Octavian Bnga. 
Următorul joc al rosso-nerilor va fi pe data de 21 septembrie, când vor întâlni în deplasare, de la ora 17, formația Millenium Giarmata.
Rezultate, etapa a IV-a:

 

CLASAMENT:

1.Şoimii Lipova12
2.FC Avrig9
3.Crişul Chişineu Criş8
4.Metalurgistul Cugir8
5.Unirea 1924 Alba Iulia8
6.ACS Dumbrăviţa7
7.Naţional Sebiş7
8.Gloria Lunca Teuz Cermei6
9.CSM Şcolar Reşiţa5
10.CS Hunedoara4
11.CNS Cetate Deva4
12.Industria Galda3
13.CSC Ghiroda şi Giarmata Vii3
14.Millenium Giarmata3
15.CSM Lugoj2
16.CS Ocna Mureş0

postat de liga2.ro

—————————–

Echipa de fotbal din Liga a III-a CSM Reșița va disputa sâmbătă, 15 septembrie o nouă partidă în seria a IV-a. În Valea Domanului vine CS Hunedoara, o echipă tânără, pe care CSM Reșița a mai întâlnit-o în meciurile amicale.

Antrenorul Octavian Benga a vorbit despre această întâlnire la finalul căreia speră să-și adjudece prima victorie din acest sezon:

”Este o echipă pe care am întâlnit-o și într-un meci amical, o echipă tânără care are în componență mulți jucători tineri și talentați.Sperăm să-i învingem din nou și să ne facem suporterii bucuroși,toată suflarea CSM-istă! Așteptăm această victorie. Am avut un ultim meci la Lugoj în care am dominat clar, am avut multe ocazii chiar imense, sperăm să ”spargem” acest ghinion și să aducem primele trei puncte. Din punct de vedere fizic băieții sunt ok, dar din punct de vedere mental, poate,din cauza faptului că în ultima perioadă s-au întâmplat anumite lucruri, starea lor psihică a fost influențată. Tot timpul am încercat să-i țin departe de aceste lucruri și sper să nu fie influențați de ultimele decizii și de micile conflicte care au fost în jurul echipei.”

În lotul reșițean nu va fi prezent Mardare, cel care suferă de o ruptură de ligamente și care în această perioadă efectuează o serie de controale medicale, atât în țară cât și în străinătate. se pare că va sta departe de teren în jur de 6 luni.

Programul etapei a IV-a:

Vineri 14.09.2018

17:00 Cetate Deva – Unirea Alba Iulia 0-0
17:00 Metalurgistul Cugir – Millenium Giarmata 3-1
17:00 Ghiroda şi Giarmata Vii – Crişul Chişineu Criş 1-5
17:00 Naţional Sebiş -Gloria Lunca Teuz Cermei 4-1
17:00 Soimii Lipova -Dumbrăviţa 7-2.

Sâmbătă 15.09.2018

17:00 Şcolar Reşiţa – Hunedoara
17:00 Avrig – CSM Lugoj
17:00 Ocna Mureş -Industria Galda de Jos.

Principalul din Valea Domanului a vorbit și despre situația actuală de la clubul reșițean, despre demisia lui Viorel Lolea din funcția de director al grupării rosso-nere:

”Eu am venit aici datorită lui Viorel Lolea, am fost chemat să vin aici să facem o treabă bună împreună. Nu mă așteptam să se întâmple acest lucru, mă așteptam să lucrăm împreună, deoarece am început acest proiect împreună. Când am venit am găsit doar 6 jucători legitimați și am dus o muncă asiduă de căutare de convingere a jucătorilor, pentru că nu este ușor să aduci jucători buni și foarte buni, din alte locuri la Reșița.În mare parte am făcut un lot bun, poate nu cel mai bun din lume, dar era nevoie de un anumit timp să se acomodeze aici. Lucrurile nu se pot face peste noapte. E nevoie de răbdare și de noroc, pentru că ne-a cam ocolit în ultimele confruntări.”  

Cristina Corocan