[FOTO-AUDIO] Fotbaliștii din Valea Domanului au început pregătirea cu trei achiziții sigure

Fotbaliștii de la CSM Reşiţa s-au reunit miercuri, 8 ianuarie cu câteva zile mai devreme decât se anunțase inițial. Deocamdată lotul nu este întregit, noile achiziții urmând să se alăture echipei, în mare parte, zilele următoare. Primul antrenament a avut loc pe terenul sintetic din Valea Domanului. 19 jucători au fost la reunirea rosso-nerilor. Cu certitudine se vor alătura lotului reșițean, Gabriel Dodoi şi Laurenţiu Buş. De asemenea Alin Ţegle, un mijlocaş de 24 de ani, împrumutat de la Universitatea Craiova 2. Pe lângă aceștia se vor mai face și alte transferuri, după cum susține președintele CSM Reșița, Cristi Bobar:

Alin Țegle, jucător nou sosit în Valea Domanului este încrezător în șansa echipei din Banat:

Dorinel Munteanu a vorbit despre programul de pregătire al echipei, care cuprinde doupă cantonamente cu mai multe meciuri amicale:

Rosso-nerii pleacă, de săptămâna viitoare, într-un prim stagiu de pregătire, la Vatra Dornei, unde vor sta până pe 26 ianuarie. Apoi, după câteva zile de pauză, vor merge în cantonament în Antalya, în perioada 2-14 februarie, unde vor disputa cinci meciuri de pregătire.