[AUDIO] Zilele Culturii la Bocşa în „luna lu`cuptor”

Luna iulie, cunoscută în calendarul popular românesc ca şi „luna lu`cuptor”, este la propriu, dar şi la figurat aşa pentru administraţia publică locală bocşeană.

Evenimentele culturale, organizate de către instituţiile de cultură ale oraşului, şi sprijinite de Primăria şi Consiliul Local al oraşului Bocşa, au demarat cu lansări de carte, festival de film sau concert de muzică creştină, dar „greul” putem spune că de abia acum începe! Directorul Casei Orăşeneşti de Cultură din Bocşa, Dan Liuţ:

„Zilele oraşului Bocşa 2022”, manifestare culturală desfăşurată sub auspiciile Sf. Mare Proroc Ilie Tesviteanul, patronul spiritual al oraşului, au debutat la Mănăstrirea „Sf. Ilie de la izvor”, din cartierul Vasiova, iar în perioada 22.07. – 23.07.2022 publicul este invitat la un bogat program artistic ce conţine recitaluri de muzică şi dansuri populare, dar şi de muzică pop-dance românească. Vor fi prezenţi artişti de marcă din Banat, dar şi din ţară, care vor aduce pe scena bocşeană, amplasată lângă corpul B al Primăriei oraşului Bocşa, situat pe strada Autogării, voie bună şi distracţie pentru toate vârstele!

Avem toate „ingredientele” pentru o importantă sărbătoare, căci Bocşa merită pe deplin aşa ceva, iar pentru a vă putea convinge, nu ne rămâne decât să vă invităm, iar dumneavoastră…să participaţi!” – spun organizatorii.

De același autor

Related Articles