Week-end cultural în Capitală

Radio România Cultural şi Hotel Cişmigiu din Bucureşti vă oferă un week-end cultural în Capitală. În perioada 1 martie – 31 augusţ în emisiunea Oraşul Vorbeşte (10.05 – 12.00) de la Radio România Cultural, va fi organizat concursul Week-end cultural în Capitală, în parteneriat cu Hotel Cişmigiu. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va beneficia de un weekend pentru două persoane în Bucureşti.

O dată la două săptămâni Radio România Cultural va oferi câte un week-end cultural în Bucureşti (pentru două persoane) care va consta în două nopţi de cazare (o cameră pentru două persoane, în zilele de vineri şi sâmbătă), cu mic dejun, la Hotel Cişmigiu, plus bilete la spectacolele instituţiilor culturale partenere.

Dacă sunteţi din oricare alt oraş din ţară, în afară de Bucureşti, răspundeţi corect la o întrebare despre oraşul Bucureşti şi puteţi câştiga un weekend cultural în Capitală. Ascultătorii pot trimite răspunsul pe adresa de e-mail contact@orasulvorbeste.ro.

În săptămâna de concurş în fiecare zi, de luni până vineri, realizatoarea emisiunii, Ioana Bâldea Constantinescu, va formula o întrebare legată de oraşul Bucureşti (aceeaşi întrebare), iar ascultătorii pot trimite răspunsul pe adresa contact@orasulvorbeste.ro până vineri, la ora 12:00. Câştigătorul va fi anunţat în ziua de luni a săptămânii următoare şi va beneficia de premiu la sfârşitul săptămânii respective.

Hotel Cişmigiu este unul dintre hotelurile cu istorie ale Capitalei, construit în 1912. La Hotel Cişmigiu, pe vremuri Palace, a locuit pentru un timp marele poet Ion Barbu, împreună cu soţia sa, Gerda Barbilian. La parterul hotelului se află celebra Berărie Gambrinuş editura Humanitas şi Institutul Cervantes.

Oraşul vorbeşte este o emisiune de cultură urbană, care îşi propune să aducă în FM viaţa creativă, nevralgiile sociale, evenimentele cu substanţă, dar şi spiritual ludic al Bucureştiului într-un spaţiu sonor prietenos şi inovativ.

Radio România Cultural doreşte ca prin acest concurs să dea posibilitatea ascultătorilor din ţară să se bucure de un week-end cultural în Bucureşti. Pe lângă oferta hotelieră, premiul mai include şi bilete la spectacole, în funcţie de disponibilitatea instituţiilor partenere RRC.

Regulamentul concursului şi programul Radio România Cultural pot fi găsite pe www.radioromaniacultural.ro.

Serviciul  Comunicare

Cele mai citite

Related Articles