Vioara lui George Enescu ajunge astăzi la Pucioasa!

În plin Festival George Enescu, vioara maestrului se află din 12 septembrie în turneu în ţară, iar astăzi va ajunge la Pucioasa.

Iubitorii muzicii clasice îi vor putea asculta aici, în această seară, pe Gabriel Croitoru la vioară şi pe Horia Mihail la pian.

 Magia viorii lui George Enescu a vrăjit publicul meloman de la Pucioasa şi nu numai. În această seară, începând cu ora 19:00, la Centrul Cultural European din localitate va avea loc un concert de excepţie susţinut de Gabriel Croitoru la vioară şi Horia Mihail la pian, eveniment ce va reuni piese de largă popularitate.

Astfel, povestea viorii lui George Enescu, supranumită “Catedrala”, pentru sunetul său unic, va fi spusă şi la Pucioasa, într-un proiect realizat de Centrul Cultural Media al Radio România, care anul acesta a ajuns până acum la Alba Iulia şi Deva. După regalul cultural de la Pucioasa, turneul ce se constituie într-un omagiu adus maestrului George Enescu va ajunge la Tulcea în data de 17 septembrie şi două zile mai târziu, la Slatina.

De același autor

Related Articles