Un eveniment inedit în Arad – Symphonic Experience!

Primarul Aradului, Călin Bibarţ, împreună cu organizatorii Symphonic Experience au anunţat detaliile evenimentului ce va avea loc în perioada 19 – 21 august pe stadionul „Francisc Neuman”:

Aradul continuă seria de evenimente culturale de anvergură şi apreciez că în fiecare an municipiul nostru se poziţionează tot mai aproape de topul naţional în ceea ce priveşte divertismentul de calitate. Felicit organizatorii Symphonic Experience pentru iniţiativa şi curajul de a organiza o serie de concerte extraordinare, care au ca protagonişti maeştri ai muzicii româneşti şi nu numai. Sunt convins că acest eveniment se adresează tuturor arădenilor, dar şi invitaţilor din regiune, din restul ţării„, a declarat Călin Bibarţ, primarul municipiului Arad.

La conferinţa de presă au participat şi organizatorii Symphonic Experience: Marius Simion, Florin Galiş, Cătălin Lapuşcă şi Bruno Biringer:

Ne dorim să fie un eveniment reuşit, chiar un eveniment pilot, să schimbăm şi să ridicăm şi mai mult nivelul cultural în Arad, oraş pe care îl iubim şi pe care ne dorim să îl transformăm într-un pol de entertainment. Considerăm că prin line up-urile din acest eveniment am adus tot ce se putea pentru toate categoriile de preferinţe muzicale, transformând acest weekend în câte o experienţă.

Seara de sambătă va fi pentru melomani şi cei care apreciază foarte mult naiul maestrului Gheorghe Zamfir, vineri vor fi în atenţia scenei legendele vii sub chitara lui Nicu Covaci, trupa Phoenix. Duminică ne vor îmbia cu mult mai multe voci, de tenor, de soprane, cum ar fi Laura Bretan, pe care o cunoaştem cu toţii, Marcel Pavel, Ioan Miriţă, Iordache Pasalic. Toate aceste trei concerte având în spate orchestra Filarmonicii Arad, sub bagheta maestrului Daniel Jinga, care este şi directorul Operei Bucureşti. Vă invităm la proiect şi sperăm să veniţi în număr cât mai mare! Noi chiar am numit acest eveniment o sărbătoare a comunităţii” a declarat Marius Simion, organizator Symphonic Experience.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles