Training gratuit pentru jurnaliști: „Bazele jurnalismului economic”

Un nou training gratuit din seria celor destinate dezvoltării profesionale, susținute de jurnaliști experimentați, va avea loc săptămâna viitoare în cadrul campaniei #respectjurnalistii.

Tema: „Bazele jurnalismului economic”.

Când: 25 februarie 2021, între orele 18:00-20:00.

Unde: din redacția fiecăruia sau de acasă, conectați prin aplicația Zoom.

Trainer: Mihaela Pântea, redactor șef Gândul Financiar.

Mihaela Pântea este absolventă a Facultății de Finanțe – ASE, jurnalist cu o experiență de peste 23 de ani în jurnalismul economic, financiar, banking și piața de capital. A lansat primul supliment economic din presa românească, la România liberă – Observator financiar, a coordonat secțiunile Financiar, Antreprenori și Top 500 Miliardari Forbes România, a creat și coordonat Adevărul Financiar, la Adevărul Holding. În prezent, coordonează un produs media complex, Gândul Financiar – content scris și emisiune online. Este absolventă, printre altele, a burselor Reuters și a Institutului de Economie Mondială de la Viena, al Băncii Mondiale.

Acest training oferă participanților informații referitoare la: elementele de bază, obligatorii, în jurnalismul economic; cum să abordezi fără frică subiecte și personaje din domeniul economic; de ce nu e nevoie de studii economice ca să scrii despre economie; cum interpretezi și abordezi cifrele; informații directe de la un jurnalist cu experiența celor mai importante publicații economice din România.

Locurile sunt limitate, iar înscrierea se va face în ordinea cronologică. Confirmarea se poate face până cel mai târziu 24 februarie, ora 18:00.

Înscrierile se fac pe site, la https://2valuereporters.ro/calendar-traininguri-gratuite/#formular sau prin reply la e-mail daniela@tudor-communication.ro

Link-ul de conectare pe platforma zoom:

https://us02web.zoom.us/j/86736087341?pwd=QzVEcGVuWXhaUmkrc2xaUG5EcHlnUT09

Meeting ID: 867 3608 7341

Passcode: 976196

Serviciul  Comunicare și Relații Publice

De același autor

Related Articles