Radio România organizează în perioada 9 – 12 septembrie ediţia 2021 a Târgului de Carte GAUDEAMUS Sibiu, eveniment care va avea loc în Piața Mare.

Programul evenimentului va fi zilnic între orele 10.00 și 21.00.

 Accesul publicului va fi permis în funcție de destinația spațiilor care vor găzdui standurile și evenimentele culturale organizate cu prilejul acestei edițiii.  Astfel, în spațiile dedicate prezentării și vânzării de carte, vor fi aplicate, atât de către organizator și participanți, cât și de către vizitatori, normele de prevenție specifice activităților de natură comercială. Accesul în pavilionul dedicat exclusiv evenimentelor editoriale se va realiza conform Ordinului comun al Ministerului Culturii și al Ministerului Sănătății (nr. 3.107/851/2021, cu modificări și reactualizări ulterioare). Iubitorii de carte care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani sunt exceptați de la aceste norme, dar, pentru siguranța tuturor celor implicați, în spațiul alocat târgului este necesară respectarea regulilor de prevenție individuală.  

Ca și la edițiile precedente, organizate la Oradea şi Braşov, pentru a oferi celor interesați de ofertele editoriale ale participanților, posibilitatea de a „răsfoi”, fie și virtual, volumele prezentate la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, evenimentul în format fizic va fi dublat de o ediție online, găzduită de website-ul gaudeamus.ro.

Toți participanții la aceaastă ediție se regăsesc, cu pagini de prezentare individuale, în CATALOGUL PARTICIPANŢILOR, unde este disponibilă căutarea după criteriile denumire și domeniu de editare. STANDURILE VIRTUALE ale participanților sunt accesibile prin butonul aferent din fiecare pagină.

Achizițiile de carte și alte produse se fac de la standurile virtuale ale fiecăruia dintre expozanți (găzduite de propriul magazin online, pe care le puteți accesa de pe paginile de prezentare. Prețurile produselor și alte eventuale taxe, precum și termenii și condițiile de utilizare valabile pentru fiecare website sunt stabilite de către deținătorii acestora.

Evenimentele propuse pentru această ediție vor fi transmise, live și în înregistare, conform PROGRAMULUI DE EVENIMENTE anunțat al târgului. Acestea vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.