SkirtBike Reşiţa – celebrăm feminitatea pedalând vineri, 6 iulie!

Reşiţencele și nu numai sunt invitate la o experienţă de neuitat!

Să celebreze feminitatea şi frumuseţea pedalând. Să promoveze un stil de transport sănătos, distractiv și prietenos cu mediul. Să redăm femeilor curajul de a pedala în oraș și de a se exprima în stilul lor unic și cochet. Deci nu vă înfrânați imaginația și eleganța.

Evenimentul va avea loc vineri, 6 iulie de la ora 17.00. Plecarea este din Centrul Civic al municipiului Reșița. Radio Reșița organizează acest eveniment împreună cu Primăria Reșița și Asociația Bike Attack Reșița.

Dar cum doamnele și domnișoarele iubesc sesiunile foto, facem o escală în Parcul de locomotive pentru poze chic și colorate.

Dar mai mult decât fotografiile, iubim prăjiturile. A doua escală va fi la cofetăria Cremissimo, pentru un moment dulce.

Managerul Radio Reșița, Laura Sgaverdea o mare pasionată de sport a vorbit despre acest eveniment inedit pentru municipiul de pe Bârzava:

”Invităm toate doamnele și domnișoarele, iubitoare de mișcare și nu numai să participe la acest eveniment. Prin acțiunea pe care noi o organizăm în premieră la Reșița dorim să le sugerăm doamnelor și o astfel de alternativă la mijloacele de transport în comun tradiționale.  Să învățăm se mergem la serviciu cu bicicleta, să învățăm să fin frumoase și pe bicicletă. Deplasarea pe bicicletă nu poate fi decât un sport, este un mijloc de locomoție în primul rând. SKIRTBIKE este un prilej de a socializa și de a afla fiecare dintre noi cât e de important să facem și altceva, să facem ce ne place. Pot participa și domnii, care se pot alătura acestui grup de reșițence, și nu numai. Pentru această acțiune avem pregătite și foarte multe premii la care price femeie tânjește. Vă invit pe toate în centrul municipiului Reșița, undeva la 16.30, deoarece aș vrea să plecăm exact la ora 17.00. Ne vom deplasa până în cartierul Govândari, la semaforul din zona Kaufland și ne vom întoarce spre centru orașului de unde va avea loc tragerea la sorți pentru voucherele pe care le avem pregătite drept premii de participare.”

Nici un efort nu rămâne neresplătit. Pentru că vara trebuie să fim și mai cochete, participantele vor putea câștiga prin tragere la sorți:

10 abonamente de o lună la Super FIT

YVES ROCHER ROMANIA prin CLUBUL YVES ROCHER CARAS SEVERIN ofera 10 premii constand in produse cosmetice vegetale

1 voucher pentru un curs gratuit la şcoala de şoferi oferit de instructorul auto Gavril Soran

2 vouchere pentru manichiură la Salon Andreea Sabrina

2 vouchere pentru machiaj profesional la Salon Gabriela

2 vouchere pentru coafura la Salon Bella Dona

2 vouchere pentru epilat complet oferite de Salon Royal

1 tratament facial cu oxigen hiperbaric la Salon Beauty Woman

Skirt Bike poate fi mai mult decât un eveniment, poate deveni o comunitate a femeilor care folosesc bicicleta ca mijloc de transport.

Sunteți așteptate indiferent de vârstă și de condiția fizică. Puteți lua parte la eveniment pe bicicletă, tricicletă, chiar și trotinetă.

sursa foto:Paul Alexandru Skirt Bike