Se lansează abonamentele pentru stagiunea de primăvară-vară la Sala Radio

Muzică de cea mai bună calitate, dirijori şi interpreţi renumiţi din ţară şi străinătate, diversitate şi atractivitate, în acestea constă oferta stagiunii Orchestrelor şi Corurilor Radio în lunile aprilie – iulie 2017. Pentru că de cele mai multe ori biletele se epuizează rapid, nu ezitaţi să alegeţi un abonament la Sala Radio!

Recitaluri din cadrul turneelor Pianul Călător cu Horia Mihail, Stradivarius cu Alexandru Tomescu sau Vă place muzica britanică, cu Răzvan Suma şi Rebeca Omordia, sunt doar câteva dintre evenimentele stagiunii.

Dirijorul Cristian Măcelaru va veni la pupitrul Orchestrei Naţionale Radio pentru două concerte care au în program lucrări monumentale: Recviemul de Verdi şi Simfonia a II-a de Mahler. Cu Orchestra de Cameră Radio, violonistul Gabriel Croitoru, împreună cu fiica sa, Simina Croitoru, vor pune în oglindă celebrele Anotimpuri ale lui Vivaldi cu cele ale lui Piazzolla.

Corul Academic şi Corul de Copii Radio sunt ansambluri de prestigiu care de asemenea vor susţine concerte în această perioadă. Nu vor lipsi serile pline de improvizaţie, efervescenţă şi culoare marca Radio Big Band sau întâlnirile cu tradiţia adusă pe scenă de Orchestra de Muzică Populară Radio.

Aşadar, pentru a fi siguri că nu pierdeţi cele mai importante evenimente muzicale ale lunilor aprilie-iulie 2017, vă propunem, începând de miercuri, 15 martie, abonamentele pentru ultimele luni de stagiune de la Sala Radio.

Vă aşteptăm la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021.303.1428 sau 021.314.6800. Program:

– de luni până vineri, între orele 9:00-18:00;

– în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii: 9:00-20:00;

– în zilele de concert/spectacol din weekend: 9:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio, cu excepţia concertelor Orchestrei de Muzică Populară Radio.

Preţurile la abonamente (perioada aprilie-iulie 2017):

·Abonamente: categoria I – 400 lei, categoria a II-a – 320 lei, categoria a III-a – 240 lei;

·Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi): categoria I redus – 240 lei, categoria a II-a redus – 192 lei.

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se achiziţionează online doar prin reţeaua Eventim (www.eventim.ro).

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi pe www.eventim.ro, în magazinele Germanoş Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi la casa de bilete a Sălii Radio. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio pe www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

De același autor

Related Articles