Scrie de mână! Campanie Radio România Cultural şi Parker România

63

Radio România Cultural a lansat campania Scrie de mână!. Organizată din martie până în iunie, campania are rolul să reamintescă ascultătorilor frumuseţea scrisului caligrafic într-un secol al ecranelor.

Poveşti ale scriitorilor celebri care şi-au scris operele cu stiloul, scrisorile de dragoste care au schimbat cursul istoriei şi poveştile personale puse pe hârtie de ascultătorii Radio România Cultural sunt doar câteva dintre atracţiile editoriale ale acestei campanii, care vor fi difuzate în emisiunea Espresso (de luni până vineri, 7:15 – 9:00).

În fiecare zi de luni va avea loc şi un concurş iar cei care vor să participe trebuie să trimită pe adresa de e-mail a emisiunii o fotografie cu un mesaj scris de ei de mână în care răspund la întrebarea „De ce ascultaţi Radio România Cultural?”

Ascultătorii care vor participa la această campanie pot câştiga, prin tragere la sorţi, câte un stilou şi o călimară cu cerneală marca Parker, ambalate într-o casetă cadou. Regulamentul concursului şi programul Radio România Cultural pot fi găsite pe www.radioromaniacultural.ro.

„Vinilul nu a fost condamnat să treacă în banca istoriei după apariţia casetei, CD-ului sau USB-ului. Ebook-urile nu stau la fel de elegant în bibliotecă, aşa cum se întâmplă cu cărţile clasice. Stiloul este o bijuterie, asemenea ceasului, iar scrisul cu acest instrument trebuie să redevină un gest intim şi rafinat. Sunt fericit că Radio România Cultural şi Parker România fac această pledoarie pentru întoarcerea la eleganţă” – spune managerul Radio România Cultural, Radu Croitoru.

Postul Radio România Cultural este singurul post de radio cu acoperire naţională în FM, care produce programe exclusiv culturale, difuzând producţie originală culturală şi informaţie din toate zonele culturii, la nivel naţional şi internaţional. Detalii pe www.radioromaniacultural.ro.