Radio Reşiţa sărbătoreşte alături de ascultători 25 de ani de la prima emisie, 25 de ani în care a unit comunitatea, a ajutat mii de persoane şi a dus mai departe mesajul faptelor bune.

Radio Reşiţa împlineşte 25 de ani de la primul semnal emis în eter, 25 de ani în care a demonstrat că este mai mult decât se aude.

Povestea începea în toamna anului 1995, când la iniţiativa unor tineri entuziaşti a luat fiinţă ceea ce astăzi este numărul 1 în Banat. A urmat o perioadă de muncă şi emoţii, coordonată de Doru Dinu Glăvan, până când s-a auzit în eter prima voce, în luna iunie a anului 1996 şi radioul a fost statuat ca post public local.

Pe atunci frecvenţa era 102,5 MHz, după care în decembrie 2000 a fost schimbată în 105,6 MHz. La începutul anului 2004 Societatea Română de Radiodifuziune a hotărât acordarea titulului de post public regional.

De 25 de ani, muzica generaţiei tale se aude la Radio Reşiţa!

Fii invitatul nostru duminică, 8 august, de la ora 19.00 în centrul Reşiţei. Vor urca pe scenă Mara Muşat, Sonar cu Gabriel Burduja, Maryliss, Dean Bowman şi Direcţia 5. Evenimentul este susţinut de Primăria Reşiţa.

Radio Reşiţa! Informaţie cu suflet! De 25 de ani!