Sâmbătă și duminică, reșițenii sunt așteptați la teatru

Teatrul de Vest invită sâmbătă ,21 ianuarie de la ora 11:00 la spectacolul ‘’CU VAPORUL SPRE STELE’’, după textul lui Matei Vișniec.
Distribuția: Robert Danci, Denisse Moise, Rusalina Bona, Sorin Fruntelată. Aranjament muzical: Adrian Mardan. Un spectacol de Radu Dinulescu

Iubitorii de teatru sunt așteptați și duminică, 22 ianuarie de la ora 19:00,la spectacolul 𝑫𝑶𝑵 𝑱𝑼𝑨𝑵 de Molière, regia Mc Ranin.
Din distribuție fac parte actorii: Robert Danci, Alexandru Moldovan, Denisse Moise, Ioana Dobrea, Rusalina Bona, Andrada Samoilă, Marius Tudor, Sorin Fruntelată.

Spectacolul a avut premiera în luna martie a anului 2022,la 400 de ani de la naşterea dramaturgului francez.

Regizorul spectacolului,Mihai Constantin Ranin, fondatorul Teatrului Tony Bulandra din Târgovişte, a semnat la Reșița și regia spectacolului „Adulter”, adaptare după „Central Park West” de Woody Allen, pe care îl puteți viziona sâmbătă 28 Ianuarie de la 19:00.

Mc Ranin a fost recent premiat în Coreea de Sudrul în cadrul ”60th K-Theater Awards”,
Mihai Constantin Ranin (Mc Ranin), director de organizare al festivalului Babel, a fost distins cu premiul de excelență în cea mai mare festivitate dedicată teatrului din această țară, o manifestare asemănătoare cu UNITER.Premiul a fost pentru contribuția sa unică la dezvoltarea artei teatrale.
Son Jeung Woo, președinteleAsociației Teatrelor din această țară, a spus, cu ocazia acordării premiului, că a fost o mândrie și o onoare să-l desemneze pe regizorul MC Ranin câștigătorul Marelui Premiu la „60th K- Theater Awards”.
Suntem foarte mândri că l-am ales pe domnul Ranin pentru Marele Premiu. Misiunea teatrului este de a rezista restricțiilor asupra libertății umane. Coreea și România împărtășesc experiența suferinței sub dictaturi. Domnul Ranin a contribuit la dezvoltarea Democrației României prin Festivalul Babel. Comitetul K-Theater Awards îl respectă foarte mult pe domnul Ranin, care a muncit din greu pentru a crește valoarea educațională a teatrului și a luptat pentru drepturile omului chiar și în circumstanțe dificile”, transmite Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște.
·

Așadar, iubitorii de teatru din Reșița se pot bucura de spectacole semnate de un profesionist cu recunoaștere internațională.
Radio România Reșița este partener media al Teatrului de Vest!

Rezervare bilete la nr. 0771 654 638

De același autor

Related Articles