Reșițenii și iubitorii de teatru au 3 zile pline cu spectacole frumos puse în scenă de Teatrul de Vest

Teatrul de Vest vine cu o ofertă generoasă de spectacole la finalul acestei săptămâni ce acoperă toate gusturile și toate vârstele.

Joi , 15 februarie de la ora 19:00, se joacă cea de-a treia reprezentație a comediei ce a deschis anul 2024, 𝙁𝑳𝙊𝑨𝙍𝑬 𝑫𝙀 𝘾𝑨𝘾𝑻𝙐𝑺 de Pierre BARILLET and Jean-Pierre GREDY, regia Camelia Ghinea.

Sâmbătă, 17 februarie de la ora 11:00, cei mici sunt așteptați la spectacolul 𝑪𝑬𝑰 𝑻𝑹𝑬𝑰 𝑷𝑼𝑹𝑪𝑬𝑳𝑼𝑺̦𝑰 (după Serghei Mihalkov) / regia Dan Țopa.
Din distribuție:
Nana: Andrada Samoilă
Nunu: Sorin Fruntelată
Ninu: Marius Tudor
Lupul: Florin Ruicu

Duminică 18 februarie, ora 19:00, revedem un spectacol după Anton Pavlovici Cehov, Cerere în căsătorie, regia Sandu Grecu, o comedie cu tâlc în luna iubirii.

„Ursul” şi „Cererea în căsătorie” sunt două comedii ale marelui dramaturg rus Anton Pavlovici Cehov, scrise în perioada de tinereţe, înainte de capodoperele Pescăruşul, Unchiul Vania, Trei surori, Livadă cu vişini.
Cele două scrieri ale lui Cehov au un dialog atât de suculent încât le este asigurat succesul din start,, mai ales că A. P. Cehov este unul dintre primii zece scriitori cei mai citiţi în lume, opera sa răspunzând preocupărilor şi imaginii omului contemporan.

„Cerere în căsătorie” este o farsă într-un act scrisă de Anton Pavlovici Cehov în anul 1888 și jucată pentru prima dată la Sankt Petersburg.
Eugen Pădureanu, Ana-Maria Cizler, Alice Pelle, Alin Turcu, Sorin Fruntelată și Marius Tudor dau viață personajelor cu talent și fidelitate.
Așadar, reșițenii și iubitorii de teatru au 3 zile pline cu spectacole frumos puse în scenă la Palatul Cultural.

Radio România Reşiţa este partener media al Teatrului de Vest!

Cele mai citite

Related Articles