Radio Vacanţa, programul care dă tonul verilor la mare, împlinește 55 de ani

  • În vara anului 1967, la microfonul din Vila 27 din Mamaia se auzea, pentru prima dată, „Aici Radio Vacanţa!“, pe ritmul melodiei „Valurile Dunării“, a lui Iosif Ivanovici

Poveştile verii se aud de 55 de ani la Radio Vacanţa! Începând de vineri, 1 iulie, cel mai îndrăgit program estival este din nou disponibil on air, pe litoral şi în Delta Dunării, dar şi online, pe site-ul www.radiovacanta.ro.

Radio Vacanţa sărbătoreşte cei 55 de ani de emisie alături de ascultătorii săi. Pentru că timpul a trecut, însă coloana sonoră a verilor la mare a rămas aceeaşi.

Programul estival va fi disponibil şi în acest an pe frecvenţele Radio Constanţa, între 1 iulie şi 4 septembrie, în intervalul orar 11.00 – 22.00, şi va include reportaje, recomandări turistice,  informaţii utile și cele mai iubite hit-uri.

Una dintre noutăţile acestui sezon o reprezintă duplexul Radio România Constanţa – Radio România Brașov FM, sub genericul „Radio Vacanța – de la mare, la munte“, cu subiecte din turism şi agrement, păstrând tempo-ul de vară, atât de apreciat de ascultători.

Şi, pentru că Radio Vacanţa în sine este o poveste, programul din această vară va cuprinde şi scurte interviuri cu realizatori şi artişti care s-au aflat la microfonul postului de radio estival, de-a lungul anilor.

Aşadar, urmează o vară în care Radio Vacanţa va fi din nou pe val, cu hit-uri fresh, informaţii verificate şi recomandări pentru o vacanţă perfectă la mare!

********

Cel mai îndrăgit program de radio estival din România va fi recepționat  pe frecvenţele Radio Constanţa – 100,1 FM Constanţa şi Mangalia, 90,8 FM Eforie, 93 FM Tulcea şi 106,2 FM Sulina.

De același autor

Related Articles