Radio Tg.Mureș și Asociația Divers vor să asigure o masa caldă de Crăciun pentru copii și vârstnici defavorizați

Radio Târgu Mureș, în parteneriat cu Asociația Divers organizează și anul acesta strângerea de fonduri caritabile de Crăciun pentru familiile vulnerabile.

Cei care vor să susțină inițiativa ”Orașul ajută ca nimeni să nu rămână flămând!” o pot face donând alimente neperisabile, sau contribuind cu donații în bani, pentru a asigura o masă caldă.

Redactorul Șef al Radio Tg. Mureș, Szasz Attila:

Considerăm că rolul nostru în societate nu este doar să informăm. Facem parte din această comunitate și avem responsabilități în această comunitate. Cu ocazia sărbătorilor, în fiecare an, avem o colaborare veche și eficientă cu Asociația Divers. Anul acesta doar continuăm această tradiție. Dorim să atragem atenția ascultătorilor noștri că sunt, alături de noi, oameni, copii, bătrâni, care în perioada aceasta s-ar bucura foarte mult dacă ar primi o mică atenție din partea tuturor.

Orașul ajută ca nimeni să nu rămână flămând!” este o acțiune caritabilă marca Radio Tg.Mureș și Asociația Divers, prin care se dorește ca peste 200 de copii și vârstnici defavorizați social să fie protejați de penuria alimentară care îi amenință în lunile de iarnă, precum și să le ofere un prânz delicios de Crăciun.

Președintele Asociației Divers, Koreck Mária:

Este mare nevoie de aceste alimente, mai mare decât anul trecut. E vorba despre alimente neperisabile, cum ar fi făina, uleiul, zahărul, fasolea, pentru a asigura alimentația, în special a copiilor și a vârstnicilor din aceste familii, care nu reușesc iarna să-și asigure hrana pentru fiecare zi. Așteptăm cu drag donațiile, la sediul Asociației Divers din Tg. Mureș, strada Avram Iancu, nr. 29, între orele 10 – 13 și 18-19, în fiecare zi.

Donațiile se pot face personal, la sediul Asociației Divers până pe 15 ianuarie. Mai multe informații puteți găsi pe site-ul oficial al Asociației.

Donațiile în bani pot fi virate către următorul cont bancar RO48 PIRB 2800 7106 8100 1000 sau online  https://divers.org.ro/asociatia-divers/donatii. Mai multe informații se pot obține și la numărul 0256-311.727.

De același autor

Related Articles