Radio România şi Radio RAI au prelungit acordul de cooperare bilaterală

Luni, 4 iulie, la Roma, Radio România şi Radio RAI au semnat prelungirea acordului de cooperare existent între cele două instituţii pentru următorii trei ani. Acordul a fost prelungit în contextul participării Radio România la ABU – RAI Days, un eveniment anual care îşi propune crearea unor oportunităţi de colaborare între cele mai importante companii de media publică din Europa şi Asia.

Iniţiat în 2019, acordul de cooperare între Radio România şi Radio RAI prevede intensificarea achiziţiei şi a schimbului de programe, cooperare în formarea jurnaliştilor şi în facilitatea accesului acestora la proiecte şi workshop-uri profesionale, participarea la festivaluri, expoziţii şi manifestări culturale, precum şi schimburi de experienţe prin vizite de lucru organizate de ambele instituţii.

Parteneriatul special între Radio România şi Radio RAI a contribuiţ până în prezenţ cu numeroase proiecte, emisiuni şi iniţiative realizate în cooperare la şi dincolo de microfon, la promovarea dialogului intercultural între România şi Italia şi la susţinerea importantei comunităţi de români care trăieşte astăzi în Peninsulă.

Cele mai citite

Related Articles