Nu mai sta pe gânduri, împreună putem renova Secţia de Cardiologie a Staţionarului II-Reşiţa !

Proiectul „Adoptă un salon” începe să prindă contur şi la Reşiţa. Cu sprijinul oamenilor cu suflet mare, secţia de Cardiologie a Staţionarului 2 din cadrul Spitalului Judeţean Reşiţa va fi renovată!

Iniţiativa îi aparţine omului cu suflet mare Lili Gherle, voluntar Crucea Rosie si extrem de implicată în problemele comunităţii. După ce a vazut cum arată cele trei saloane de Cardiologie de la Staţionarul 2 din Reşiţa, a luat atitudine. Dacă ne unim forţele nimic nu este imposibil, bolnavii merită condiţii decente şi nu pereţi scorojiţi plini cu mucegai, noptiere ruginite şi paturi cu saltele rupte şi pătate aşa cum arată saloanele acum, atrage atenţia Lili Gherle.

Iniţiativa a fost primită cu braţele deschise de medicul cardiolog Ilona Voina, cea care a spus DA din prima acestui proiect, mai ales că spitalul este vechi şi această renovare este mai mult decât necesară. Acestui proiect s-a alăturat rapid şi seful secţiei Interne 2, medicul Toma Laurenţiu Creţoni.

Campania „Adoptă un salon” la Reșița până acum a adunat suma de 2.200 ron, suma necesară pentru linoleum antibacterian este de 9.000 ron. Cei care doresc să doneze bani pentru secția Cardiologie pot depune și în contul:

Liga Studenților Nr. Cont: RO52BRDE110SV16556251100. Doar uniți putem reuși să renovăm cele 3 saloane de Spital Vechi, nu contează suma donată, contează să vrem și să fim generoși. În plus, cei care nu pot contribui financiar pot să se alăture proiectului şi să devină voluntari. Înarmaţi cu o pensulă sau cu o bidinea oricine poate să vină în 11, 12 şi 13 iulie de la 8.30 ca să dea o mână de ajutor!

Si tu poti să ajungi la un moment dat în Secţia de Cardiologie a Staţionarului 2. Nu rămane indiferent pentru ca şi tu meriţi mai mult!

1 COMENTARIU

  1. Nu ca nu e o campanie minunata, pentru ca e , e bine ca oamenii se ajuta unii pe altii, dar mi se pare dezgustator ca am ajuns ca noi, cetatenii, pacientii, dupa ce platim atatea impozite la stat, dupe ce se pot accesa atatea fonduri europene, sa ne facem tot noi, repet e o campanie minunata, si reau sa reuseasca, dar statul roman ce face? ce pazeste ? unde sunt banii din c.a.s.? unde sunt proectele pe fonduri europene? Statul Roman isi bate efectiv joc de cetatenii lui, in timp ce ei isi umplu buzunarele. La un moment dat, lumea se va satura si o sa se cada in extremism! Si cateodata imi doresc lucrul acesta!

Comments are closed.

De același autor

Related Articles