[AUDIO-FOTO] Pe bicicletă în familie alături de Radio Reșița!

Radio Reșița marchează împreună cu reşiţenii Ziua Copilului și Ziua Internațională a Bicicletei!

Reşiţenii au răspuns din nou pozitiv unei acţiuni de suflet a radioului public local, astăzi când la nivel mondial se marchează ziua bicicletei, iar cu doar două zile în urmă am sărbătorit viitorul, adică pe cei mici de ziua internaţională a copilului.

Sute de reşiţeni, mari şi mici, sosiţi pe biciclete şi nu numai în parcul din cartierul Triaj, care găzduieşte Muzeul de Locomotive în aer liber, unic în Europa, unde înainte de toate, colecţionarul Bogdan Andrei Mihele a predat celor prezenţi o amplă lecţie de istorie despre simbolurile orașului, locomotivele cu abur.

Radio Reșița a promovat întotdeauna mișcarea, sportul, dar și obiectivele turistice din județ, sunt de părere participanții, printre care profesori care au venit împreună cu elevii.

O zi excelentă petrecută cu familia pe bicicletă, un eveniment reușit, a fost concluzia generală.

De la Muzeul de Locomotive, bicicliștii au plecat spre Centrul Civic unde copiii au participat la ateliere de pictură pe față, împletit brățări și o scenetă pregătită special pentru ei de actorii teatrului DA.

Promotor al acțiunilor umanitare, Radio Reșița a marcat și Ziua Națională a Supraviețuitorilor de Cancer printr-un flashmob din dorința de a le transmite tuturor bolnavilor un mesaj de speranţă. Că, la capătul acestei încercări cumplite pot fi învingători. Au fost alături de noi sportivele de la secția de gimnastică ritmică a CSS Reșița.

Seara s-a încheiat cu un recital susținut de artista Roxana Olșanschi.

De același autor

Related Articles