Clasica petrecere de Halloween organizată de Centrul de Voluntariat din Reşiţa, împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Primăria Reşiţa şi Centrul de Tineret Mansarda s-a mutat anul acesta pe Facebook.

Vlad Gogâltan: Am vrut să păstrăm tradiţia de anii trecuţi în care făceam Halloween Party, aşa se numea activitatea care era în fiecare an şi consta într-un concurs de costume şi dovleci sculptaţi şi o paradă. Anul ăsta din cauza pandemiei nu se mai poate organiza parada, aşa că am decis să împărţim evenimentul în două părţi. Este vorba de o parte fizică care este reprezentată de decorul din centrul civic al oraşului unde poate să vină copiii să îşi facă poze şi o parte online pe Facebook la Centrul de Voluntariat Reşiţa unde copiii pot încărca filmuleţe cu ei în timp ce îşi prezintă costumul sau dovlecii. Va fi o jurizare prin like-uri şi costumul care adună cele mai multe va câştiga.

Ionela Pleşan: Avem un decor specific Halloween în Centrul civic al Reşiţei, de la dovleci până la fantome. Avem de toate şi vă aşteptăm să vă faceţi poze şi de ce nu să postaţi pozele pe internet şi să ne daţi şi tag. Decorul a venit în ideea de a face şi ceva fizic nu doar online din cauza pandemiei. Pot participa la concurs copiii până la vârsta de 18 ani şi la decor toată lumea este binevenită să-şi facă poze şi să trăiască momentul de Halloween. Din punctul meu de vedere orice sărbătoare este binevenită şi motivul acela de a sărbători trebuie să îl îmbrăţişezi mereu şi să te distrezi.

Halloween Party-Pandemic Edition are două categorii de concurs: costume și dovleci, iar cele trei categorii de vârstă premiate sunt: 4-8 ani, 9-13 ani şi 14-18 ani

Cum se desfășoară concursul

Participanții se înscriu la concurs online, la evenimentul creat pe Facebook. Participanții vor trimite filmulețele până în data de 29 la octombrie la ore 24:00 pe whatsapp (la numărul de telefon 0770369950) sau printr-un link de wetransfer pe care îl vor trimite pe Facebook. În filmuleț participanții vor specifica vârsta, școala sau grădinița unde învață. Organizatorii vor posta toate filmulețele pe evenimentul Halloween party în data de 30 octombrie, ora 12:00.

Cum se decid câștigătorii?

Participanții ale căror filmulețe acumulează cele mai multe like-uri până în data de 31 octombrie, ora 20:00 vor fi declarați câștigători și vor fi premiați.

#Selfie în centrul municipiului Reșița

Pe lângă concursul online, Centrul de Voluntariat Mansarda a realizat un decor specific pentru Haloween în centrul civic al Reșiței. Decorul va fi disponibil până în 31 octombrie. Copiii și tinerii au oportunitatea de a trece prin centru să își facă fotografii.

Reguli

Materialele înscrise în concurs trebuie să respecte legea drepturilor de autor. Participanții sunt unici responsabili asupra unor consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a participării cu materiale în acest concurs.
Organizatorii au dreptul de a publica/utiliza materialele participante la concurs.
Organizatorii concursului nu au nicio răspundere şi nu vor fi implicați în litigii legate de proprietatea materialelor înscrise de către participanți.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul dacă consideră acest lucru ca fiind necesar, obligându-se să aducă la cunoștință acest lucru participanților.