Sala Radio, January 31st 2014

Orchestrele şi Corurile Radio, care au început anul cu un număr record de spectatori, sunt acum mai aproape de publicul iubitor de muzică prin intermediul unei aplicaţii mobile, a paginii de Facebook şi a canalului dedicat de Youtube.

În condiţiile în care Sala Radio, cu cele aproape 1.000 de locuri, s-a dovedit în această stagiune neîncăpătoare, noutăţile on-line vin în întâmpinarea nevoii publicului de a se informa şi de a cumpăra biletele „din mers”!

Aplicaţia Orchestrelor Radio poate fi descărcată gratuit din Appstore şi Google Play, pentru ca utilizatorii de telefoane inteligente (smartphones) şi tablete să poată urmări, de oriunde s-ar afla, programul curent şi cel al evenimentelor speciale şi să cumpere bilete on-line printr-un singur click.

Aplicaţia vă mai ajută să fiţi la curent cu ştirile din lumea muzicii clasice şi să accesaţi canalele de Social Media ale Orchestrelor şi Corurilor Radio.

Pe canalul de Youtube dedicat, lansat odată cu aplicaţia, veţi descoperi fragmente video şi videoreportaje de la evenimentele de la Sala Radio. Textele de prezentare, în limba română şi în limba engleză, vin în întâmpinarea publicului internaţional.

Pagina de Facebook a Orchestrelor vă ajută acum să urmăriţi toate noutăţile de la Sala Radio şi în Social Media. Daţi-ne un like pentru a vă abona şi pentru a ne urmări, în fluxul dvs. de ştiri!

Aplicaţiile mobile pot fi descărcate gratuit şi de pe site-ul orchestreradio.ro.

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.