MUZICĂ PENTRU VIAȚĂ: Voluntarii ”FOR LIFE” au vândut prăjituri pentru copiii bolnavi de cancer

Vineri, 16 decembrie 2022, Radio Reșița a dat oficial startul campaniei umanitare Muzică pentru viață, o campanie de strângere de fonduri pentru ”Asociația pentru ajutorarea copiiilor bolnavi cu afecțiuni hemato-oncologice Patricia Popa”.

În cea de-a doua zi a campaniei, alături de Radio Reșița, au venit voluntarii ”FOR LIFE” din Reșița. Acesția au fost prezenți la Casuța de sticlă din centrul civic al orașului cu prajituri, brioșe, turtă dulce și biscuiți, dulciuri pe care le-au împărțit cărășenilor pentru a strange bani pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Luis Țurcanu din Timișoara.

Orice cauză prin care noi putem ajuta este o cauză pe care noi marjăm. Ne dorim foarte mult să ajutăm, pentru că acest lucru ne îmbucură sufletul și ne simțim foarte bine ajuntând decât primind. Doar am scris pe grupul de whatsapp ca suntem invitați să ajutăm. Mă așteptam la 10 elevi, și în 15 minute am primit 30 de răspunsuri de la elevi care vor să participe,” ne-a declarat profesorul de matematică și coordonatorul voluntarilor FOR LIFE, Ovidiu Bădescu.

Asociația Patricia Popa s-a înființat în anul 1999, după decesul Patriciei, și are ca scop ajutorarea copiilor bolnavi de cancer. Asociația colaborează direct cu secția de hemato-oncologie a spitalului de copii Luis Turcanu  Timișoara.

Donează pentru copiii bolnavi de cancer! Împreună schimbăm destine!

De același autor

Related Articles