Ziua Internațională a Copilului este, în fiecare an, de 1 Iunie, prilej de sărbătoare pentru cei mici dar și pentru cei care îi iubesc, ocrotesc și le educă mintea și sufletul.

În 2020 se împlinesc 70 de ani de când această zi se sărbătorește și în România și este cel mai frumos timp dăruit copiilor de părinți, bunici, dar și bibliotecari. Astfel, 70 de bibliotecari din 24 de județe, printre care și Caraș Severin, precum și din Republica Moldova, vor sărbători altfel această zi, citindu-le celor mici și celor mari.

„70 dintre cele mai frumoase povești ale lumii într-un maraton de lectură, în direct, timp de 8 ore. Evenimentul se va transmite live pe Facebook luni, 1 iunie 2020, începând cu ora 10.00 și pentru a vă conecta la maratonul nostru de povești trebuie doar să dați like paginii proiectului < 70 de povești pentru copii > și să vă alăturați nouă”, a spus Vlăduț Andreescu, unul dintre coordonatorii proiectului.

Mai multe detalii AICI

https://www.facebook.com/events/3014251115280406/Ascultătorii pot redescoperi farmecul poveștilor citite cu voce tare și pot fi mai aproape de locul în care acestea se găsesc la orice oră: bibliotecile.