Teatrul de Vest din Reşiţa sub magia darurilor de Crăciun

La Teatrul de Vest Reșița, ziua de luni, 19 decembrie s-a desfășurat sub magia darurilor de Crăciun. Toți copiii, indiferent de posibilități, au gustat din bucuria cadourilor de la Moș Crăciun și, mai mult, au avut acces la cultură.

În siajul acestui crez, Teatrul de Vest Reșița a oferit două reprezentații ale spectacolului muzical „Omul de turtă dulce” copiilor cu nevoi speciale și celor din zonele defavorizate ale urbei.

Totodată, întâlnirea cu Moș Crăciun a fost culminată de momentul primirii darurilor din partea vicepreședintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Marius Isac și a DGASPC Caraș-Severin (copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Aurora”, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Primăvara”, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Christiana Bocșa”, Grădinița PP Semenic) și din partea Primăriei Municipiul Reșița, a Asociației Nevo Parodimus și a Fundației Humanitas Prodeo (copiilor din cartierele Mociur, Dealul Crucii, Țerova, Secu și Cuptoare).

Amintim că duminică, 18 decembrie, Teatrul de Veșt Reșița și-a oferit cadoul de Crăciun și spectatorilor adulți, cu ultima premieră a anului: „Maria din Magdala”.

Cele mai citite

Related Articles