Lume, lume, dragă-mi eşti! Concert şi lansare CD Nicolae Datcu, la Sala Radio

Concertul Orchestrei de Muzică Populară Radio, din 2 aprilie, ora 17:00, este dedicat lui Nicolae Datcu, cunoscut şi apreciat solist de muzică populară din peisajul folcloric muntenesc, care va lansa cu acest prilej un nou album.

Sub titlul Lume, lume dragă-mi eşti, îl veţi aplauda la Sala Radio pe Nicolae Datcu alături de invitaţii săi: Mioara Velicu, Elisabeta Turcu, Steliana Sima, Constantin Enceanu, Cornelia şi Lupu Rednic, Gheorghiţa Nicolae, Valeria Arnăutu, Ion Drăgan, Doina Ghiţescu, Mihaela Gurău, Radu Lazăr, Andra Matei, Taraful Cristian Năstase, Grupul Haiducii Vlădicii etc. Evenimentul este prezentat de Georgel Nucă.

Nicolae Datcu este fără îndoială unul dintre cei mai înzestraţi interpreţi care s-a remarcat prin repertoriul de cântece de petrecere sau cântece de lume, iar pregătirea dobândită la Şcoala de Artă şi Muzică din Bucureşti şi la Universitatea de Muzică din Bucureşti i-a fost de un real folos.

Solist profesionist angajat al prestigiosului Ansamblu Artistic Ciocârlia al M.A.I., ansamblu cu o tradiţie longevivă in peisajul melosului popular românesc, Nicolae Datcu a înregistrat 11 albume muzicale, care se bucură de cele mai frumoase aprecieri din partea publicului şi a specialiştilor.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, în magazinele Germanoş Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librăriile Cărtureşti, Humanitaş în benzinăriile OMV şi la casa de bilete a Sălii Radio. Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.