Invitaţie la lansarea expoziţiei virtuale România 100 – Eu aleg România

La 100 de ani de la făurirea României Mari şi 90 de ani de la înfiinţarea Societăţii Române de Radiodifuziune, Radio România Regional vă invită astăzi, de la ora 18:00, la Bucureşti Mall – Vitan, pentru lansarea expoziţiei virtuale România 100 – Eu aleg România. La eveniment vor participa personalităţi ale vieţii culturale româneşti, iar Corul de Copii Radio, acompaniat la pian de Magdalena Faur şi dirijat de Răzvan Rădoş va susţine un recital de 60 de minute.

Programul Corului de Copii Radio va cuprinde cele mai cunoscute piese corale româneşti dedicate Centenarului României, colinde româneşti şi internaţionale.

România 100 – Eu aleg România poate fi văzută până la sfârşitul lunii ianuarie 2019 în spaţiul expoziţional din Bucureşti Mall Vitan şi în alte 11 oraşe din ţară, în spaţiile cu trafic intens din muzee, aeroporturi sau mall-uri şi va prezenta prin Istoria românilor în 100 de momente esenţiale imaginea unei naţiuni puternice, unite, demne şi independente, care contribuie şi astăzi la formarea patrimoniului mondial.