[AUDIO]”Împreună dăruim viaţă” – O nouă campanie de donare de sânge se va desfăşura la Reşiţa, Caransebeş, Timişoara şi Arad

În perioada 9-10 martie, ATOR Banatul de Munte, alături de Episcopia Caransebeşului organizează tradiţionala campanie de donare de sânge “Împreună dăruim viaţă”.

La Reşiţa, doritorii sunt aşteptaţi la Centrul de Transfuzie Sanguină (Str. I.L. Caragiale, 1-2), în ambele zile între orele 7:30 – 12:00. La Caransebeş, acţiunea va avea loc la Spitalul Municipal  (Str. Grădinilor, 2), între orele 7:30 – 12:30.

În Arhiepiscopia Timișoarei, donatorii sunt așteptați să dăruiască viață la Centrul de Transfuzie Sanguină din Timișoara (Str. Martir Marius Ciopec, 1), între orele 7:30 – 13:30, iar în Arhiepiscopia Aradului, donatorii vor fi așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad (Str. Andrenyi Karoly, 2-4), între orele 7:30 – 13:30.

Campania are ca scop conștientizarea unui număr cât mai mare de oameni, îndeosebi tineri, cu privire la importanța donării de sânge, mai ales că Centrul de Transfuzie Sanguină din Reşiţa se confruntă cu o lipsă acută de sânge. Este nevoie de toate grupele, în special AB IV negativ.

Și de această dată, în cadrul campaniei “Împreună dăruim viaţă”, participanţii au posibilitatea să doneze și bonurile pe care le primesc, conform legii, urmând ca acestea să fie folosite în tot în scop caritabil, pentru cumpărarea de alimente de bază beneficiarilor următoarei campanii umanitare, organizată atât de ATOR Banatul de Munte, cât și de celelalte două organizații de tineret ale Mitropoliei Banatului.

arhim. Casian Ruşeţ

În 2022, 109 persoane au reuşit să doneze sânge în cadrul campaniei „Împreună dăruim viaţă”, desfăşurată în perioada 27-30 septembrie, la Caransebeş şi Moldova Nouă şi Reşiţa.

De același autor

Related Articles