Ia o carte în vacanţă de la Biblioteca Judeţeană „Paul Iorgovici” Caraş-Severin şi… câştigi

În perioada 11 iulie – 19 august 2022, Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici” Caraș-Severin organizează o nouă ediție a campaniei de promovare a lecturii, „Ia o carte în vacanță”.

Lansăm invitația reșițenilor de a ne trece pragul și a alege cărțile care să-i însoțească în vacanță, asigurându-i că vor găsi o ofertă bogată de titluri pentru toate gusturile. Cei care vor împrumuta cărți în perioada menționată și ne vor trimite o fotografie pentru a arăta în ce locuri „călătoresc” cărțile din biblioteca noastră vor fi înscriși la o tombolă cu premii în cărți noi. Fotografiile primite vor fi postate pe pagina de facebook a bibliotecii și fotografia care va primi cele mai multe aprecieri va fi premiată cu cărți și o ramă foto digitală. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 26 august, pe pagina de socializarea bibliotecii judeţene„, a transmis pentru Radio Reşiţa, managerul instituţiei prof. Clara Maria Constantin.

Campania se înscrie în proiectul „Pro Lectura” și are ca scop atragerea de noi utilizatori, fidelizarea utilizatorilor existenți și promovarea colecțiilor bibliotecii.

De același autor

Related Articles