Goran Bregovici și peste 50 de trupe și artiști, la Embargo Fest

Cea de-a treia ediţie a Embargo Fest are loc în perioada 12-14 august 2022, lângă oraşul Recaş, locaţie Două Dealuri, iar vineri, 12 august, Goran Bregovic va fi prezent în faţa publicului din Banat alături de Wedding and Funeral Band.

Embargo Fest este singurul festival de amploare care promovează minorităţile şi multiculturalitatea specifică zonei Banat, iar alături de concerte, la faţa locului, vor exista o sumedenie de activităţi: proiecţii de film, spectacolele de teatru pentru copii şi adulţi, ateliere de circ, dezbateri pe teme ecologice, zonă de distracţii pentru copii şi târg de produse bio.

La faţa locului vor fi amenajate mai multe zone şi activităţi, scena principală va gazdui trupe precum: Spitalul de Urgenţă, R.O.A., Blazzaj, Publika, Canaf, Ţapinarii, Drvo Truo, Dragoş Moldovan, The Bandits, Lia Burg sau Graiul, dar şi ansamblurile de dansuri tradiţionale.  

The Fortress este scena de underground, compusă din containere maritime reciclate care sunt aşezate în forma cetăţii Timişoara, aici vor performa: Methadone Skyes, K-lu, Dan Gerosu, Brăiescu, Dolo, Kuky&WoodieX, Weeping Assault, Dani Tobe, Bibanu, Karp, Gemini Jaxx şi Midiportal.   Această scenă este cu acces gratuit şi realizată în parteneriat cu Asociaţia NoSheep, iar programul începe la ora 24.00.

Culto-Cort este zonă creată alături de prietenii de la Şcoala de Circ, care vor instala un cort de circ de mari dimensiuni, acolo se vor organiza spectacole şi ateliere pentru copii şi tineri, alături vor fi şi cei de la Teatrul Portabil.  În fiecare seară regizorul Mihai Dragolea va prezenta documentare pe teme ecologice şi se vor purta discuţii despre un viitor mai sustenabil, iar o parte din cort va gazdui o expoziţie de picturi create de Valeriu Sepi. 

Parcarea şi camping-ul vor fi gratuite, iar trasportul va fi asigurat cu autocarul pe ruta Timişoara – Două Dealuri, cu plecare de la punctele cardinale. Plecări spre festival in intervalul orar 16-21, si plecări din festival intre 24-03. Un drum costă 20 de lei.

De același autor

Related Articles