GALA NAȚIONALĂ A EXCELENȚEI ÎN ASISTENȚA SOCIALĂ

Astăzi (marţi, 20 martie), începând cu ora 18.30 la Ateneul Român, vor fi celebrați, de Ziua Mondială a Asistenţei Sociale,  cei mai merituoşi asistenţi sociali din ţară, dar şi personalităţile care s-au remarcat în susţinerea profesiei de asistent social.

Recunoaşterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat şi contribuţia la promovarea imaginii profesiei, au stabilit şi anul acesta câştigătorii.

Câştigătorii vor fi aplaudaţi la scenă deschisă în cadrul celei de-a cincea ediţii a evenimentului organizat de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR).

Este timpul să ne ridicăm în picioare pentru asistenţa socială! Viitorul se construieşte astăzi!” spune preşedintele CNASR, Doru Buzducea care a precizat în exclusivitate pentru Radio România Reșița:

La Gala Excelentei în Asistentă Socială care va avea loc la Ateneul Român din capitală vor fi premiaţi si jurnaliştii cei mai activi în susţinerea cauzelor sociale. La această categorie este nominalizat si managerul Radio România Resita, Laura Sgaverdea.

Gala, prezentată şi în acest an de Andreea Marin, recompensează performanţa şi excelenţa celor care lucrează în acest domeniu. La eveniment vor participa finaliştii celor 18 categorii, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, alături de jurnalişti implicaţi în campanii sociale la nivel central şi local.

Invitaţii care ne vor încanta în seara de Gală sunt Alexandra Uşurelu alături de Muse Orchestra şi Rusanda Panfili & Friends.

Pentru cele 18 categorii ce urmează să fie premiate astăzi, au fost nominalizate 625 de persoane din întreaga ţară, de la asistenţi sociali până la ziarişti şi politicieni. Cele 250.000 de voturi online pe pagina http://gala.cnasr.ro au desemnat finaliştii care au intrat în etapa de jurizare.

Accesul în sală este permis de la 17.45 până la ora 18.30 şi se face pe bază de bilet.

(Daniela Tudor)