[FOTO] Preşedintele Director General al Radio România s-a întâlnit cu Ambasadorul Franţei

Preşedintele Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, a avut astăzi o întâlnire cu Ambasadorul Franţei în România, Michèle Ramis, la sediul Ambasadei Franţei din Bucureşti.

În cadrul întrevederii, la care a participat şi Directorul Institutului Francez din România, Christophe Gigaudaut, ambasadorul Franţei şi-a manifestat deschiderea faţă de intensificarea colaborării cu postul public de radio, prin acordarea de sprijin în privinţa încheierii unui nou acord bilateral între Radio România şi Radio France. Preşedintele Director General al SRR a confirmat sprijinirea proiectelor francofone, în mod special prin intermediul posturilor Radio România Internaţional şi Radio România Cultural.

Un alt subiect l-a constituit cooperarea în cadrul Sezonului Franţa – România 2019, program care cuprinde peste 300 de activităţi artistice, culturale, ştiinţifice şi educaţionale, organizate de instituţii partenere din cele două ţări, precum şi colaborarea cu Institutul Francez în domeniul artelor. Doamna ambasador şi-a manifestat disponibilitatea de a participa la emisiuni de actualitate sau cultură ale Radio România.

De același autor

Related Articles