[FOTO] De 20 de ani împreună! Radio România Reşiţa te premiază dacă alegi frecvenţa 105,6 FM

Echipa Radio România Reşiţa urmăreşte şoferii în trafic şi nu pentru a-i amenda, ci pentru a-i premia! Ascultătorii fideli care păstrează frecvenţa 105,6 FM vor avea parte de foarte multe surprize.

Pregăteşte-te să te întâlneşti cu echipa Radio România Reşiţa, care poate fi oriunde în judeţul Caraş-Severin.

Echipele Radio România Reşiţa au ajuns astăzi la Caransebeş şi la Oţelu-Roşu. Ascultătorii fideli au primit mai multe accesorii auto şi s-au bucurat că au putut să-i vadă LIVE pe cei pe care-i aud zilnic pe 105, 6 fm.

Astăzi o parte din echipa Radio Reșița s-a aflat în centrul municipiului, unde a oferit alte accesorii auto cu însemnele aniversare. Curcubeul și prietenii de pe 105,6 FM și-au făcut simțită prezența alături de alți cărășeni, în centrul civic și zona Universității Eftimie Murgu.

Tot vineri, zeci de reșițeni s-au întâlnit cu echipa Radio România Reșița în zona Kaufland unde au avut parte de alte surprize. Sâmbătă vor fi opriți în trafic șoferii din Caransebeș, Oțelu Roșu, Herculane, zona Văliug. Nu pentru amenzi, ci pentru a sărbători împreună cu Radio Reșița 20 de ani de la existență.

Prietenii tăi de pe 105,6 FM s-au aflat în această după amiază, în zona Kaufland din Reșița. Reporterii au oferit accesorii auto cu însemnele noastre, dar şi stickere. Reporterii Radio România Reşiţa au „profitat” de Zilele Oraşului Oraviţa, pentru că şi pe Valea Caraşului există un număr mare de ascultători fideli.

Aceasta este doar o primă etapă. Începând de săptămâna viitoare, şoferii care vor avea pe maşini sigla Radio România Reşiţa vor mai beneficia şi de alte surprize…

Ascultă Radio România Reşiţa şi poţi fi chiar tu unul dintre câştigători. Fi atent! Dacă auzi numărul maşinii tale, trage pe dreapta! Nu vei fi amendat, ci premiat!

Sunteţi curioşi cum vom face asta? O maşină Radio România Reşiţa va porni la diferite ore din zi, la „vânătoare” de ascultători. Şi tu poţi fi alesul. Trebuie doar să ai sigla Radio România Reşiţa pe maşină şi să fi atent când anunţăm numărul maşinii tale ca să poţi opri. De restul ne ocupăm noi…

Surprizele vor continua până în 5 august, când vor culmina cu cele trei zile de spectacole aniversare.

5 AUGUST (Centrul civic)

Filarmonica Oltenia – Craiova

5 AUGUST (Parcul Tricolorului)

-Mihaela Belciu
-Nelu Blidariu
-Geta Arghiuş
-Maria Dridaga
-Olguţa Berbec
-Roberta Crintea
-Dana Gruescu
-Dumitru Teleagă
-Stana Stepanescu
-Ioneta Cerbu
-Nicu Novac
-Nicoleta Voica

Acompaniaţi de Orchestra condusă de prof. Rică Vulpe şi Ansamblul folcloric Bârzava Reşiţa.

6 AUGUST (Parcul Tricolorului)

-Direcţia 5
-Adi Cristescu

7 AUGUST (Parcul Tricolorului)

-Pact
-Phaser
-Simona Nae

Și tu poți sărbători cu Radio România Reşiţa împlinirea a 20 de ani!

 

Cele mai citite

Related Articles