[AUDIO-FOTO] Peste 1.000 de melomani la seara vieneză din cariera de piatră de la Bocşa

[UPDATE] Tradiţionalul concert de muzică vieneză din cariera de piatră s-a bucurat şi anul acesta de succes. O mulţime de iubitori ai genului, din Caraş-Severin şi nu numai, au venit să se bucure de acordurile clasice care i-au purtat înapoi în timp – în vremea valsului nemuritor şi a operetei.

Curatorul evenimentului, directorul Casei Orăşeneşti de Cultură Bocşa, Dan Liuţ, pentru Radio Reşiţa cu o concluzie finală:

Dan Liuţ

***

După o perioadă în spaţiul online, fenomenul cultural revine în spaţiul public, spre bucuria melomanilor. Se întâmplă în Caraş-Severin, mai exact la Bocşa, acolo unde administraţia oraşului şi Casa Orăşenească de Cultură invită la o nouă ediţie a deja tradiţionalului concert vienez în cariera de piatră. Organizat în cel mai neconvenţional spaţiu posibil, evenimentul cultural promite şi anul acesta publicului o seară de neuitat.

Curatorul evenimentului, directorul Casei Orăşeneşti de Cultură Bocşa, Dan Liuţ pentru Radio Reşiţa:

Dan Liuţ

Soliştii Lăcrămioara Cristescu, Cosmin Ifrim şi Dan Pataca, violonista Corina Murgu, balerinii Alina Mihai şi Alin Radu şi cu participarea binecunoscutei Art Kammerorchester vor readuce magia acordurilor vieneze pe scena bocşeană. Iar „ghidul” publicului pentru această incursiune în lumea valsului şi a operetei va fi şi de această dată Cristian Rudic, directorul Operei Germane din Timişoara.

Regalul muzical din cariera de piatră aflată în zona Prindl, în spatele stadionului „Izvor” se va desfăşura sâmbătă, 25 iunie, la ora 19.00. Intrarea publicului este liberă.

De același autor

Related Articles