[FOTO] Abonamente pentru ultimele luni de stagiune la Sala Radio

Dacă v-aţi propus să ascultaţi în acest an muzică bună, sau să dăruiţi celor dragi un frumos cadou muzical, acum este momentul potrivit să alegeţi Sala Radio pentru a vă relaxa în timpul liber! Orchestrele şi Corurile Radio România vă prezintă, la început de primăvară, oferta muzicală de neratat pentru ultimele 3 luni de stagiune (aprilie-iunie 2018).

Violonistul Alexandru Tomescu, prezent atât în concertele de stagiune cât şi în calitate de protagonist al Turneului Stradivarius, pianistul Daniel Petrică Ciobanu, distins cu Premiul al II-lea şi cu Premiul publicului în cadrul prestigiosului concurs Artur Rubinstein de la Tel Aviv, prezent pentru prima dată în stagiunea Sălii Radio cu un program spectaculos ce include Rapsodia pe o temă de Paganini de Rachmaninov şi Rhapsody in Blue de Gershwin sau dirijorul Cristian Măcelaru, care revine, cu două propuneri repertoriale irezistibile: Simfonia I de Enescu şi Simfonia a II-a de Rachmaninov, sunt doar câteva dintre evenimentele ultimei perioade de stagiune la Sala Radio, pe care aţi regreta dacă le-aţi pierde!

De asemenea, sunteţi invitaţi să îi ascultaţi pe pianiştii Dana Borşan – interpretă a Concertului nr. 1 de Ceaikovski în seara care va încheia stagiunea Orchestrei Naţionale Radio şi Horia Mihail – semnatar, şi în acest an, al recitalului din cadrul turneului Pianul călător, violonista Ioana Cristina Goicea, dirijorii Leo Hussain, David Crescenzi şi Julien Salemkour, acesta din urmă avându-l ca invitat pe unul dintre cei mai importanţi pianişti ai momentului, Saleem Abboud Ashkar.

Pentru a fi siguri că nu pierdeţi cele mai importante evenimente muzicale ale lunilor aprilie-iunie 2018, vă propunem, începând de miercuri, 15 martie, abonamentele pentru ultimele 3 luni de stagiune la Sala Radio.

Vă aşteptăm la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021.303.1428 sau 021.314.6800. Programul este: de luni până vineri, între orele 13:00-19:00; în zilele de concert / spectacol din weekend: 13:00-19:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio, cu excepţia concertelor Orchestrei de Muzică Populară Radio.

Preţurile la abonamente (perioada aprilie-iunie 2018):

Abonamente de acces:

– categoria I – 405 lei;

– categoria a II-a – 324 lei;

– categoria a III-a – 243 lei.

Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 243 lei;

– categoria a II-a redus – 195 lei.

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se achiziţionează on-line doar prin reţeaua www.bilete.ro. Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro.

Cele mai citite

Related Articles