[AUDIO] Festivalul pentru copii “Lumea Poveştilor” se bucură de succes în Caraş-Severin

UPDATE

Sâmbătă, 28 mai, spectacolul Elefănţelul Curios se va deplasa la Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeş, jucându-se de la ora 11:00, iar la Teatrul de Vest Reşiţa de la ora 10:00, respectiv 11:30, se va juca spectacolul Fantasticul Domn Vulpe. PR-ul Teatrului de Vest din Reşiţa, Denisse Moise:

În cadrul Festivalului “Lumea Poveştilor” organizat pentru a 5-a oară de Teatrul de Vest din Reşiţa, vineri, 27 mai, în program figurează spectacolul Elefănțelul Curios de la ora 10:00 / 11:30 la Teatrul de Vest Reșița, spectacol invitat de la Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, iar spectacolul Muzicanți de Poveste se va deplasa la Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeș. La Casa Orășenească de Cultură din Bocșa de la ora 10:30 / 12:00 se va juca spectacolul Fantasticul Domn Vulpe, spectacol invitat de la Teatrul Dramatic „Ion D. Sârbu” din Petroșani.

“Fantasticul Domn Vulpe”

Sâmbătă, 28 mai, spectacolul Elefănțelul Curios se va deplasa la Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeș, jucându-se de la ora 11:00, iar la Teatrul de Vest Reșița de la ora 10:00 / 11:30 se va juca spectacolul Fantasticul Domn Vulpe.”

………………………………………………………………..

Festivalul de Teatru pentru copii “Lumea Poveştilor” se află în ziua a 6-a. Sumarul zilei, plus o invitaţie inedită, vine din partea PR-ului Teatrului de Vest din Reşiţa, instituţia organizatoare, Denisse Moise:

Azi, 26 mai, urmează două reprezentații pentru spectacolul Fata Moșului și Fata Babei , ora 10:00 / 11:30 Teatrul de Vest Reșița, spectacol invitat de la Teatrul Dramatic „Ion D. Sârbu” din Petroșani, iar la Cinematograful „Dacia”, de la ora 11:00 se joacă spectacolul Muzicanți de poveste al Teatrului Municipal „Ariel” din Râmnicu Vâlcea. Totodată, la Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeș se va deplasa Aladdin, un spectacol al Teatrului de Vest din Reșița, ce se joacă de la ora 11:00.

De la ora 19:00, la Teatrul de Vest Reșița se va juca spectacolul Cele trei grații, un spectacol pentru adulți care aparține repertoriului Teatrului Municipal „Ariel” din Râmnicu Vâlcea.

Vineri, 27 mai, veți putea urmări Elefănțelul Curios de la ora 10:00 / 11:30 la Teatrul de Vest Reșița, spectacol invitat de la Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, iar spectacolul Muzicanți de Poveste se va deplasa la Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeș. La Casa Orășenească de Cultură din Bocșa de la ora 10:30, respectiv, 12:00, se va juca spectacolul Fantasticul Domn Vulpe, spectacol invitat de la Teatrul Dramatic „Ion D. Sârbu” din Petroșani.

…………………………………………………………………………………………………….

În cadrul Festivalului destinat copiilor “Lumea Poveştilor”, pe 24 mai, s-au jucat spectacolele Pescărușul Folly din lumea pisicilor la Teatrul de Vest Reșița, spectacol invitat de la Teatrul „Arlechino” Brașov; la Cinematograful „Dacia” a fost Croitorașul cel viteaz, spectacol invitat de la Teatrul „Vasilache” din Botoșani, iar la Anina s-a deplasat spectacolul Arca pleacă la ora 8, al Teatrului de Vest Reșița.

Pe 25 mai, veți putea urmări spectacolele Rățușca cea urâtă de la ora 10:00 / 11:30 la Teatrul de Vest Reșița, spectacol invitat de la Teatrul Municipal Baia Mare – Secția Păpuși și Băiețelul care se putea mușca de nas la Cinematograful „Dacia” de la ora 11:00, spectacol invitat de la Teatrul Regia Maria Oradea – Trupa Arcadia. De asemenea, la Căminul Cultural din Vermeș se va deplasa spectacolul Hensel și Gretel al Teatrului de Vest Reșița.

Joi, 26 mai, urmează la Teatrul de Vest Reșița două reprezentații ale spectacolului Fata Moșului și Fata Babei , ora 10:00 / 11:30, spectacol invitat de la Teatrul Dramatic „Ion D. Sârbu” Petroșani, iar la Cinematograful „Dacia”  de la ora 11:00 se joacă spectacolul Muzicanți de poveste de la Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea. Totodată, la Casa de cultură „George Suru” Caransebeș se va deplasa Aladdin, un spectacol din repertoriul Teatrului de Vest Reșița.

……………………………………………………………………………………..

În cadrul celei de-a 5-a ediţii a Festivalului pentru copii “Lumea Poveştilor”, pe 23 mai, la Teatrul de Vest Reșița s-au organizat două reprezentații pentru Croitorașul cel viteazun spectacol invitat de la Teatru „Merlin” Timișoara. O reprezentație s-a ținut pentru publicul larg de la ora 10:00, iar de la 11:30 s-a jucat o reprezentație, în mod special, pentru copiii din cartierul Mociur.

Azi, 24 mai, de la ora 10:00 la Teatrul de Vest Reșița vor putea fi urmărite spectacolele Pescărușul Folly din lumea pisicilor la Teatrul de Vest Reșița, spectacol invitat de la Teatrul „Arlechino” din Brașov, iar la Cinematograful „Dacia” de la ora 11:00 Croitorașul cel viteaz, spectacol invitat de la Teatrul „Vasilache” din Botoșani.

Programul Festivalului “Lumea POveştilor” 2022

Pe 25 mai, se vor juca spectacolele Rățușca cea urâtă de la ora 10:00, respectiv 11:30, la Teatrul de Vest Reșița, spectacol invitat de la Teatrul Municipal Baia Mare – Secția Păpuși. De asemenea, sunt pregătite reprezentaţiile Băiețelul care se putea mușca de nas la Cinematograful „Dacia” de la ora 11:00, spectacol invitat de la Teatrul Regia Maria Oradea – Trupa Arcadia, iar la Căminul Cultural din Vermeș se va juca Hensel și Gretel, un spectacol al Teatrului de Vest Reșița.

De același autor

Related Articles