Două spectacole la Teatrul de Vest Reșița în acest weekend!

Teatrul de Vest din Reșița a pregătit două spectacole pentru cei mici și cei mari, în acest weekend.
Sâmbătă, 8 octombrie, de la 11:00 spectatorii cei mai mici se pot bucura de reîntâlnirea cu spectacolul musical de animație, 𝑨𝑽𝑬𝑵𝑻𝑼𝑹𝑰𝑳𝑬 𝑷𝑬𝑺̦𝑻𝑰𝑺̦𝑶𝑹𝑼𝑳𝑼𝑰 𝑨𝒁𝑼𝑹𝑰𝑼 după un text de Isabela Oprea. Din distribuție fac parte actorii: Andrada Samoilă,Marius Tudor,Florin Ruicu,Sorin Fruntelată și Rusalina Bona.
Regia: Dan Țopa. Scenografia: Sorana Țopa

Duminică, 9 Octombrie de la 19:00, intrăm în lumea lui Ion Luca Caragiale la reprezentația 𝑶 𝑵𝑶𝑨𝑷𝑻𝑬 𝑭𝑼𝑹𝑻𝑼𝑵𝑶𝑨𝑺𝑨̆. O versiune adaptată ce reiterează aceleași trăsături de caracter ale unei societăți cu aceleași mofturi, după cum Nenea Iancu le-a înfățișat în secolul trecut.
Distribuția:(în ordinea indicată de autor)Jupân Dumitrache- Florin Ruicu;Nae Ipingescu – Alexandru Moldovan;Chiriac- Marius Tudor;Spiridon- Robert Danci;Rică Venturiano- Sorin Fruntelată;Veta- Camelia Ghinea;Zița- Rusalina Bona.
Dansatoare la Iunion- Ana Maria Ciszler
Dansatoare la Iunion- Andrada Samoilă.
Regia artistică: Emanuel Petran.Scenografia: Mihai Vălu.Light Design: Lucian Moga.
Întotdeauna am fost interesat de cât de actuali pot fi scriitorii clasici. Ducând gândul mai departe, am descoperit că genialitatea marelui nostru dramaturg, I.L.Caragiale, constă și în faptul că a reușit să surprindă esența sufletului poporului nostru, esență pe care am încercat să o transpunem într-o montare care, zic eu, va surprinde (sper că în mod plăcut) Vă așteptăm la 100 de minute de râs continuu, alături de excelenții actori ai Teatrului de Vest Reșița,”declară regizorul Emanuel Petran.
Rezervări bilete la numărul de telefon-0771 654 638.
Radio România Reșița este partener media al Teatrului de Vest!

De același autor

Related Articles