Cea de a 28-a ediție a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România începe în format online

Ediția cu numarul 28 a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România debuteaza miercuri, 17 noiembrie, în format exclusiv online. Organizat de Radio România, cel mai longeviv și mai îndragit eveniment din țara, cu acest profil, ramâne alaturi de pasionații de carte într-o formula accesibila vizitatorilor din întreaga lume.
80 de standuri virtuale și peste 60 de evenimente editoriale, marea majoritate lansari și prezentari de carte în premiera, îi așteapta între 17 și 21 noiembrie pe cei care vor sa afle ce mai e nou pe piața româneasca de carte, pe gaudeamus.ro.

CATALOGUL PARTICIPANTILOR
80 de companii, printre care se numara câteva dintre cele mai prestigioase edituri din România și distribuitori de carte româneasca și straina, se vor regasi pe website-ul www.gaudeamus.ro, în secțiunea Catalog, cu pagini de prezentare individuale dedicate acestei ediții.
Standurile virtuale ale participanților, semnalate ca atare în paginile lor de prezentare, vor putea fi accesate prin butonul aferent, iar cititorii vor putea achiziționa titlurile preferate prin plasarea de comenzi în magazinele online ale companiilor participante. Conform tradiției, numeroși participanți vor oferi vizitatorilor beneficii suplimentare, specifice unui târg de carte indiferent de formatul în care se deruleaza, unele dintre ele fiind semnalate prin intermediul codurilor publicate pe paginile din catalogul Gaudeamus.

PROGRAMUL EVENIMENTELOR
Toate evenimentele propuse de catre participanții la aceasta ediție, vor fi disponibile, live sau înregistrate, în secțiunea dedicata programului de pe website-ul www.gaudeamus.ro, pe pagina Facebook Radio România Gaudeamus și pe paginile din rețelele de socializare ale participanților. Evenimentele înregistrate vor fi disponibile pentru vizionare începând de la momentul la care figureaza în programul târgului, iar cele transmise în direct pe alte canale decât website-ul oficial al Târgului de Carte Gaudeamuș vor putea fi accesate din programul general al evenimentelor.

De același autor

Related Articles